Αποκλειστικό: Τα 5 νέα μέτρα της Τρόϊκας του Σεπτέμβρη.


Ένα ακόμα καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και ο Σεπτέμβρης έτοιμος να φορέσει τα καλά του για να μας υποδεχθεί με Δ.Ν.Τ. - μειώσεις - Φόρους - ανεργία και πολύ μα πολύ τρέλα.
Γιατί πάνω από μετράει η αντιμετώπιση που μπορεί να έχεις απέναντι σε καταστάσεις σαν και αυτές που μας ετοιμάζει ο Τρισέ και η παρέα του.

Το Windmo σας έχει σε αποκλειστικότητα τα νέα μέτρα που θα φέρει μαζί της η Τρόϊκά.

1) Φόρος 2% επιπλέον σε όσους ξεπέρασαν τα 15 μπάνια σε παραλίες εκτός Αττικής (εξαιρούνται τα θερμά λουτρά και λιμνούλες)




2) Έκτακτη εισφορά σε μαγιό που η συνολική τους επιφάνεια δεν ξεπερνάει το 0,5 τ.μ. (εξαιρούνται Βραζιλιάνικά των Stars)




3) Έκτακτη εισφορά σε Τάπερ με φαγητό από το σπίτι. Ξεχάστε όλοι το ταπεράκι με τα γεμιστά και τα κεφτεδάκια. Το Υπουργείο οικονομικών σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην ανάπτυξη βοηθώντας τις καντίνες και τους μικροπλασιέδες στις παραλίες έβαλε φόρο και στα τάπερ.




4) Όσοι από εσάς είχατε τα iphone-ipad(1&2),laptop στις διακοπές σας μαζί έτσι ώστε να μην χάσετε ούτε μισό \LIKE στο Facebook την πατήσατε.
Το υπουργείο οικονομικών σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος φορολογεί πλέον στα λεπτά σύνδεσης στο διαδίκτυο ως μέσω πολυτέλειας σε διακοπές.




5) Όσοι από εσάς Κάνατε το ΛΑΘΟΣ να πάτε σε δωρεάν παραλίες και όχι σε αυτες που έχουν εισιτήριο εισόδου ,πολύ απλά την πατήσατε.
Το Google Earth με διαταγή της Τρόϊκάς φωτογράφισε Έλληνες και Μη, σε δωρεάν παραλίες.
Άτιμη Εισιτιριοφυγάδες που απαξιώνετε την σκληρή δουλεία των όσων δουλεύουν για να μην έχουμε δωρεάν Θάλασσα θα φάτε πρόστιμο.Το ποσό θα ανακοινωθεί μόλις τελειώσει η καταμέτρηση.



Θα υπάρξουν και νέα μέτρα,αλλά προς το παρόν οι πληροφοριοδότες μας δεν κατάφεραν να αποσπάσουν άλλες πληροφορίες.
Θα επανέλθουμε με νέες αποκαλύψεις.

Φοροφυγάδες και Τζαμπατζίδες τρέμετε....έρχονται τα Βενιζέλεια Βάσανα.

Σχόλια