ΣΟΚ! Η Τρόικα εγκατέλειψε άρον-άρον τον Αθήνα, απηυδησμένη από την ανίκανη κυβέρνηση που μας οδηγεί με μανία στην ατιμασμένη δραχμή!


Στη κόψη του ξυραφιού η χώρα, εξαιτίας ενός ανίκανου πρωθυπουργού ο οποίος «εγκατέλειψε» τα πολιτικά εγκόσμια αφήνοντας τις τύχες της στον Βενιζέλο!

Ο Μπενύτο τώρα, σπάζοντας με λύσσα τα όρια της γραφικότητας, απαιτεί από τον θαυμαστή της Πέγκυ Ζήνα Πρόεδρο της Βουλής, να ξηλώσει την πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Βουλής, επειδή τον ενοχλούσαν τα συμπεράσματά της.

Οι εκπρόσωποι της Τρόικας διαπιστώνοντας, ότι έχουν να κάνουν με απίστευτα ανίκανους πολιτικούς κωλοτούμπες, οι οποίοι ψηφίζουν μεσοπρόθεσμα τα οποία δεν έχουν τα κότσια να εφαρμόσουν και βγάζουν όλο τον ψευδοτσαμπουκά τους στους εστιάτορες με ΦΠΑ 23%, τα μάζεψαν και φεύγουν από την Αθήνα.

Πρόκειται για μια εξέλιξη -σοκ με φόντο ένα Χρηματιστήριο που βουλιάζει και τους Τραπεζίτες έτοιμους να βγουν με κιθάρες στη Σταδίου, για να μαζέψουν κάνα ευρώ από τους περαστικούς.

Ο πρωθυπουργός που μέχρι χθες έκανε κανό με μια πρωτοφανή νιρβάνα φαίνεται πως έχει αποφασίσει να καταστρέψει τη χώρα θεωρώντας την τσιφλίκι του.

Δείχνει αποφασισμένος να μας γυρίσει στην ατιμασμένη δραχμή, για να δουλεύει το Νομισματοκοπείο νυχθημερόν, ώστε να σπρώχνει δανεικά κι αγύριστα στους παρακμιακούς καναλάρχες.

Μιλάμε για έγκλημα στα όρια της Εθνικής Προδοσίας κι αν δεν τους διώξουμε σήμερα κιόλας ας ετοιμασθούμε για μια δεύτερη Μικρασιατική Καταστροφή.

Μας κυβερνά ένα μπουλούκι ανικάνων και επικινδύνων αριβιστών της εξουσίας.

Καμιά ζώσα ύπαρξη στην ελληνική επικράτεια ακόμη και αδέσποτο τετράποδο, αρκούδα που παθαίνει στη Εγνατία, πετούμενο πουλί η ψάρι στο βυθό της θάλασσας, δεν έχει δικαίωμα να μένει άπραγο μπροστά σε μια κυβέρνηση –δημιούργημα του θολωμένου σου μυαλού.

Όποιος από σας εκεί έξω πιστεύει ότι υπάρχει καιρός για χάσιμο-ούτε ανάσα αγχωμένου δευτερολέπτου-δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει…


http://mysatelite.wordpress.com/2

Σχόλια