Μεγάλη Συναυλία με τον Μίκη Θεοδωράκη


από το Γραφείο Τύπου
Το Φεστιβάλ Αντίστασης και Δημιουργίας προγραμματίζει για την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου μεγάλη συναυλία με τον Μίκη Θεοδωράκη στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου Ξιφασκίας.
Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης και θα ακολουθήσει ομιλία του γνωστού μουσικοσυνθέτη. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και τους ερμηνευτές : Δημήτρη Μπάση, Σοφία Παπάζογλου, Παναγιώτη Πετράκη, Κατερίνα Παπουτσάκη.

Συμμετέχουν : Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η Ντόρα Μπακοπούλου.

Ώρα έναρξης: 20.00 ακριβώς. Είσοδος Ελεύθερη

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού» με τη στήριξη των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας.

· Την ίδια μέρα ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «Ευκλής», συμπαραστέκεται στην προσπάθεια για την δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στο Ελληνικό διοργανώνοντας συμβολικό αγώνα δρόμου από τις 18.00 έως 19.30 στο χώρο του πρώην αεροδρομίου.

Σημείο έναρξης και τερματισμού: Κτήριο Ξιφασκίας.

· Επίσης θα πραγματοποιηθεί η δράση «Με ποδήλατο στο Ελληνικό» που περιλαμβάνει ποδηλατοπορεία και περιήγηση με ποδήλατα στο χώρο του αεροδρομίου.

Ώρα άφιξης ποδηλατιστών: 19.00

Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι μαζί μας. Με τη σημαντική παρουσία του ενισχύει τον αγώνα για να μη ξεπουληθεί το αεροδρόμιο, να μην ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Σχόλια