Σκότωσε την κόρη του γιατί φορούσε μίνι φούστες!


Ένας ισλαμιστής πατέρας, στην Ρωσία, προσέλαβε ένα εκτελεστή να σκοτώσει την κόρη του επειδή η τελευταία φορούσε μίνι φούστες! Ο Gafar Kerimov, αζερικής καταγωγής, που διαμένει στην πόλη του St Petersburg, είχε συνέχεια καυγάδες με την κόρη του Rashida επειδή τα ρούχα που φορούσε δεν συμφωνούσαν με την μουσουλμανική παράδοση.

Η 21-χρονη κοπέλα, φοιτήτρια της ιατρικής, αντιδρούσε στο τρόπο σκέψης του πατέρα της και συνέχιζε να φορά τα ρούχα που αυτή επέλεγε. Οι μουσουλμάνοι φίλοι του 46-χρονου πατέρα τον κατηγόρησαν πως έχει χάσει πια τον έλεγχο της κόρης του αφού την αφήνει να ντύνεται σαν ιερόδουλη!

Του είπαν πως η ντροπή ξεπλένεται με αίμα και του σύστησαν έναν εκτελεστή που θα αναλάμβανε να καθαρίσει το όνομα της οικογένειας του!

Ο πατέρας προσέλαβε δυο εκτελεστές έναντι του ποσού των 2,500 ευρώ για να σκοτώσουν την κόρη του. Οι εκτελεστές απήγαγαν την κοπέλα την οδήγησαν σε ένα σκουπιδότοπο όπου την σκότωσαν με δυο σφαίρες στο κεφάλι! Η αστυνομία εντόπισε το πτώμα της άτυχης κοπέλας και κατόπιν ανακρίσεων ο πατέρας ομολόγησε πως αυτός είχε προσλάβει τους δολοφόνους!

Σχόλια