29 Σεπ 2011

Κλείνουν τις πόρτες στην τρόικα


Την είσοδο των εκπροσώπων την τρόικας στο υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζουν να εμποδίσουν εργαζόμενοι του υπουργείο που από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο στην οδό Νίκης.

Οι εργαζόμενοι που διαμαρτύρονται για τα σχέδια της κυβέρνησης για εργασιακή εφεδρεία και τις περικοπές στους μισθούς προειδοποιούν μάλιστα ότι θα παραμείνουν εκεί επί 48 ώρες.

Υπό κατάληψη βρίσκονται όμως από συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίες και Συλλόγους εργαζομένων και τα υπουργεία Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, Δικαιοσύνης, Κοινωνικής Ασφάλισης, Υγείας , Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και Γεωργίας.

Όπως υποστηρίζει η ΑΔΕΔΥ, "οι καταλήψεις πραγματοποιούνται σήμερα που επανέρχεται η τρόικα στη χώρα μας και μπροστά στα νέα βάρβαρα μέτρα που αποφασίστηκαν και αποφασίζονται για παραπέρα μείωση εισοδημάτων, το νέο μισθολόγιο - φτωχολόγιο, τα νέα φορολογικά χαράτσια και μαζικές απολύσεις ακόμα και από το στενό δημόσιο τομέα".

Στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....