Τo σπίτι – μάτι της Naomi Campbell!

Aκόμα και αν έρθει η συντέλεια του κόσμου, η Naomi Campbell και τα αγαπημένα της πρόσωπα, φαίνεται πως δε θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, «επιζώντας» σε ένα άκρως πολυτελές και οικολογικό σπίτι, που σκοπεύει να κατασκευάσει σε νησί της Τουρκίας!
Τι έχει σκεφτεί όμως το ιδιότροπο μοντέλο για την κατασκευή του;
Ένα άκρως εντυπωσιακό, eco-friendly σπίτι, που θα εκμεταλλεύεται όλα τα στοιχεία της φύσης, θέλει να χτίσει η γαζέλα της πασαρέλας Naomi Campbell στην Τουρκία, στο ιδιωτικό νησάκι «Isla Playa de Cleopatra».
Το σπίτι αυτό, σύμφωνα με τα σχέδια της αρχιτεκτονικής ομάδας, με επικεφαλή το νέο αστέρι του χώρου, Luis de Garrido, θα βρίσκεται στο κέντρο ενός σημείου, που είναι σχεδιασμένο για να μοιάζει με το σύμβολο του ματιού του Αιγύπτιου θεού Ώρου (το οποίο συμβολίζει την προστασία, την ισχύ και την υγεία).
Το σπίτι, ή καλύτερα, παλάτι, του οποίου το εξωτερικό μέρος θα είναι κατασκευασμένο από γυαλί, θα διαθέτει 25 χλιδάτα δωμάτια, ικανά να φιλοξενήσουν την Campbell και την παρέα της! Η 100% φιλική προς το περιβάλλον, κατασκευή του, αλλά και η ενεργειακή αυτάρκειά του, με πλήθος φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων, (κ.λ.π.) είναι μερικά από τα σχέδια της έπαυλης.

gossip-tv.gr

Σχόλια