11χρονο αγόρι υποβάλλεται σε θεραπεία αλλαγής φύλου με τη συγκατάθεση των ομοφυλόφιλων γονιών του!

Οικογένεια ομόφυλων γυναικών προχωρά σε θεραπεία ορμονών για να αλλάξει φύλλο ο μικρός τους γιος και να γίνει κορίτσι. Η ασυνήθιστη ιστορία έρχεται από την Καλιφόρνια της Αμερικής και αφορά στον μικρό Thomas, ο οποίος σύμφωνα με τους γονείς του ήθελε από τη στιγμή που γεννήθηκε να είναι κορίτσι.

H Tammy αριστερά και ο Thomas δεξιά είναι το ίδιο άτομο. Οι φωτογραφίες τους είναι αναρτημένες στο facebook (Πηγή Daily Mail)

Έτσι οι δύο μητέρες του - μιας και πρόκειται για υιοθετημένο παιδί ομόφυλου ζευγαριού - αποφάσισαν πως πρέπει να κάνει θεραπεία από την παιδική του ηλικία, για να αποφύγει τις δυσάρεστες ψυχολογικές και ορμονικές μεταπτώσεις της εφηβείας. Ο Thomas που πλέον αποκαλείται Tammy ξεκίνησε την θεραπεία αλλαγής φύλλου από την ηλικία των 8 ετών. Σήμερα, στα 11 του χρόνια δεν έχει αναπτυχθεί όπως θα έπρεπε, ενώ η φωνή και τα άλλα ανδρικά του χαρακτηριστικά έχουν για την ακρίβεια πάρει παράταση. Η βραχνή φωνή, συνέπεια της ανάπτυξης και της εφηβείας, αλλά και οι σεξουαλικές αναζητήσεις έχουν αναβληθεί, με την βοήθεια της ιατρικής θεραπείας στην οποία υποβάλλεται.

"Η ουσία ήταν να σταματήσουμε τη δημιουργία ενός τρίτου φύλου, που δεν θα είναι ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό, για αυτό και μπήκαμε στη διαδικασία αλλαγής φύλου" λέει η μία από τις μητέρες του. Οι αντιδράσεις στο εγχείρημα πολλές ακόμη και από το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Οι γονείς όμως, δηλώνουν πως προτιμούν να προστατέψουν το παιδί από ψυχολογικές διαταρραχές στο μέλλον. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, άτομα που έχουν τέτοιου είδους σεξουαλικές ανησυχίες κάνουν το λιγότερο μια απόπειρα αυτοκτονίας μέχρι τα 20, εξαιτίας των μεταβολών που συμβαίνουν στην εφηβεία. Γι' αυτό και αποφάσισαν να προλάβουν όλη αυτή την διαδικασία για τον γιο τους.

Οι δύο γονείς που παντρεύτηκαν το 1990 και έχουν 3 παιδιά και ένα εγγόνι (στη φωτό μαζί με έναν από τους μεγαλύτερους γιους τους και την Tammy),  δηλώνουν πως το γεγονός της ομοφυλοφιλίας τους δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εξέλιξη της Tammy. "Είναι κάτι εντελώς καινούριο και για εμάς. Ξέρουμε πως είναι να νιώθεις διαφορετικός. Αλλά να αισθάνεσαι πως είσαι σε λάθος σώμα είναι κάτι που δύσκολα μπορεί κανείς να το χωρέσει στο μυαλό του" επισημαίνουν.

tlife.gr

Σχόλια