Ο αδερφός πασίγνωστης τραγουδίστριας είναι άστεγος!

Εφημερίδα του Μίσιγκαν πρόσφατα δημοσίευσε μία ιστορία για την εισροή αστέγων σε βόρειο προάστιο της πόλης.Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "The Michigan Messenger" δημοσίευσε μία συνέντευξη με τον 55χρονη Άντονι Τσικόνε, όπου εκείνος ισχυρίζεται πως είναι άστεγος για περισσότερο από ένα χρόνο.Το άρθρο, ωστόσο, εστίαζε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο: τον αδερφό της Μαντόνα.

"Η οικογένειά μου μού γύρισε την πλάτη, όταν περνούσα δύσκολες στιγμές", δήλωσε χαρακτηριστικά. "Νομίζετε ότι δεν έχω απαντήσει αυτή την ερώτηση εκατομμύρια φορές -γιατί η αδερφή μου είναι δισεκατομμυριούχος κι εγώ άστεγος στο δρόμο;
Η τελευταία δουλειά του Τσικόνε ήταν στο οινοποιείο της οικογένειας Ciccone Vineyard & Winery στο Σάτονς Μπέι. Από τότε που έχασε τη δουλειά του, πριν ενάμιση χρόνο, ο Τσικόνε κοιμάαι κάτω από μία γέφυρα και βασίζει την επιβίωσή του στις τοπικές εκκλησίες. Ο Άντονι δεν είναι ο μοναδικός αδερφός της Μαντόνα που δημιουργεί θέμα γύρω από το όνομά της. Ο αδερφός τους, Κρίστοφερ Τσικόνε, δημοσίευσε το 2008 ένα μη κολακευτικό αποκαλυπτικό βιβλίο, με τίτλο "Life with My Sister Madonna".

yupi.gr

Σχόλια