Απίστευτο! Πάτωσε η έκτακτη εισφορά και πλέον θα την παρακρατούν από το μηνιαίο μισθό! Κουρέλι έχουν καταντήσει το Σύνταγμα!


Στις 20 Οκτωβρίου το Πολυνομοσχέδιο στην Βουλή για ψήφιση συμπεριλαμβάνοντας την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης, ενώ ο Βενιζέλος πάλι απειλεί τους βο(υ)λευτές ώστε να το ψηφίσουν!
Παράλληλα θα παίρνουν την έκτακτη εισφορά... απο τους μισθούς και τις συντάξεις! Σε φτάνουν δεν σε φτάνουν, τα λεφτά θα στα πάρουν.
Φυσικά αυτά ίσχυουν για άλλη μια φορά μόνο για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, τα εύκολα θύματα!

Την.. ''ευφυέστατη'' αυτή ιδέα ανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην Βουλή και έτσι αντί να αποστέλλονται ''ραβασάκια'' στους φορολογούμενος από του χρόνου το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε φορολογούμενο θα παρακρατείται από τον μισθό του ή την σύνταξη του.

Ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε επίσης και την απόφαση να ανασταλεί η υποχρεωτική επέκταση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων σε επίπεδο επιχείρησης μέχρι το τέλος του σταθεροποιητικού προγράμματος , δηλαδή το 2015, εξέλιξη που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μισθούς Βουλγαρίας στον ιδιωτικό τομέα!!

Μάλιστα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε-απείλησε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τους βο(υ)λευτές του ΠΑΣΟΚ που σκέφτονται την ''ανταρσία'' πως η ψήφιση του συγκεκριμένου άρθρου είναι προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της 6ης δόσης!


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια