Champions League:Τέλος πρώτου γύρου με παιχνίδια… φωτιά!


Το Champions League βρίσκεται ξανά στην σέντρα, με το τέλος του πρώτου γύρου να επιφυλάσσει παιχνίδια… φωτιά με τα βλέμματα στραμμένα σε Νάπολι και Μαδρίτη.

1ος όμιλος

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής διεξάγεται στο «Σαν Πάολο», όπου η Νάπολι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι κάτι περισσότερο από… καυτή, καθώς το παιχνίδι αυτό ίσως αλλάξει την κορυφή στον όμιλο.

Η Μπάγερν δείχνει… ασταμάτητη σε Γερμανία και Ευρώπη ενώ ακόμη δεν έχει δεχτεί γκολ στο Champions League και ο Έντινσον Καβάνι αποτελεί τον νούμερο 1 κίνδυνο για την βαυαρική άμυνα.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», με τις δυο ομάδες να θέλουν μόνο την νίκη για να μείνουν «ζωντανές» στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

2ος όμιλος

Η Ίντερ δοκιμάζεται στην Γαλλία και στο «Μετροπόλ» απέναντι στην Λιλ, και φιλοδοξεί να πάρει την νίκη που θα την… αναστήσει καθώς πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ειδικά στην Ιταλία.

Στην Μόσχα η έκπληξη της διοργάνωσης Τραμπζονσπόρ, φιλοξενείτε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία δεν έχει ακόμη νίκη, ενώ αν οι Τούρκοι πάρουν το τρίποντο κάνουν βήμα πρόκρισης, καθώς θα έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο όντας πρώτοι.

Η αναμέτρηση της Μόσχας ξεκινάει στις 19:00 λόγω κρύου.

3ος όμιλος

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, αναζητά την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές, και θα προσπαθήσει να την πάρει στην έδρα της ρουμανικής, Οτελούλ Γκαλάτι.

Ντέρμπι πρωτιάς γίνεται στο «Ντα Λουζ», όπου η Μπενφίκα υποδέχεται την Βασιλεία, με τους Ελβετούς να προκαλούν… εμφράγματα την προηγούμενη αγωνιστική στο «Όλντ Τράφορντ», καθώς γύρισαν από το 2-0 στο 2-2!

4ος όμιλος

Τον κακό… δαίμονα, την Λιόν, υποδέχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, και η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο φιλοδοξεί να κλείσει τον πρώτο γύρο αήττητη, θέλοντας να στείλει το μήνυμα πως φέτος είναι η χρονιά της!

Από την άλλη, οι «λιονέ», θα προσπαθήσουν να «κλέψουν» έστω και τον ένα βαθμό, ενώ επιστρέφει τον μεγάλο «αστέρι» των Γάλλων, Γιοάν Γκουρκίφ.

Τέλος, στο Ζάγκρεμπ, η Ντιναμό υποδέχεται τον Άγιαξ σε μια αναμέτρηση χωρίς… αύριο και για τις δυο ομάδες, καθώς μόνο με νίκη θα έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία των ομίλων του Champions League

Μείνετε συντονισμένοι στο Onsports για όλα τα νέα των «μονομάχων» του Champions League

Όλες οι εξελίξεις των αναμετρήσεων θα σας τις μεταφέρει LIVE το Onsports...

Σχόλια