Ουρές στα μαιευτήρια για να γεννήσουν στις 11/11/2011


Πολλές μέλλουσες μητέρες στη Νότια Κορέα “τρέχουν” για να κλείσουν ραντεβού με καισαρική για τις 11 Νοεμβρίου ή αλλιώς την Ημέρα του Πέπερο.Ο λόγος είναι για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα γεννηθούν στις 11/11/2011, δηλαδή θα φέρουν για πάντα τον μοναδικό αριθμό ταυτότητας "111111".

Ο Κορεατικός Αριθμός Καταγραφής Πολίτη, ένας κωδικός αναγνώρισης για όλους τους κατοίκους της Κορέας, αποτελείται από 13 αριθμούς με τους έξι πρώτους να αφορούν την ημερομηνία γέννησης.

Άλλωστε στη Νότια Κορέα η 11η Νοεμβρίου είναι γνωστή ως Ημέρα του Πέπερο ή Η Πιο Γλυκιά Ημέρα, κάτι σαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ονομάστηκε έτσι από την κορεατική λιχουδιά Πέπερο εξαιτίας του ότι η ημερομηνία 11/11 μοιάζει με τα πέντε μπαστούνια του Πέπερο.

Ο αριθμός των ραντεβού για καισαρική τομή στις 11 Νοεμβρίου είναι φέτος κατά 20% υψηλότερος από τα προηγούμενα χρόνια. Οι έγκυες που αναμενόταν να γεννήσουν μία εβδομάδα αργότερα έχουν προγραμματίσει να γεννήσουν εκείνη την ημέρα.

"Πάντα υπάρχουν γυναίκες που πρόκειται να γεννήσουν τον Ιανουάριο και ζητούν να γεννήσουν την πρώτη μέρα του μήνα, αλλά αυτό δείχνει περισσότερο ασυνήθιστο, να προσπαθούν να προγραμματίσουν τον τοκετό ώστε να έχουν αριθμό ταυτότητας 111111," δήλωσε υπάλληλος μαιευτικής κλινικής.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Σχόλια

  1. Κάπου έχω διαβάσει ότι ο αριθμός 11 και μάλιστα επαναλαμβανόμενος τρείς φορές έχει αποκρυφιστική σημασία. Διάβασα ακόμη πως την ημέρα αυτή "όσοι οι πιστοί" θα κάνουν Παγκόσμιο διαλογισμό!
    Λέτε να μας σώσουν:
    Αλλά ας σώσουν πρώτα το "παιδί" που τάκανε μούσκεμα κι εμάς ας μας αφήσουν ήσυχους!
    Ούτε γκουρού, ούτε μπουρού ούτε άλλες αηδίες.
    Φτάνει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορούμε βεβαια να θυσιάσουμε τον ΓΑΠ.
    Υπάρχει πάντα λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται πως το μυστικό του 11 κάποιοι "σύμβουλοι" ή ειδικές Λέσχες,το έχαν ψιθυρίσει στο Γιωργάκη πριν τουλάχιστον 4 χρόνια όταν τέτοια ημέρα είχε αναλάβει την προεδρία του κόμματος και έτσι αύριο συμπληρώνει μία τεραετία!
    Βλέπετε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Μετά τους αστρολόγους του πατέρα του και της Μιμής τώρα ήρθαν οι γκουρού!
    Το θέμα όμως που προκύπτει είναι αν έρθουν τα πράγματα και χρειασθεί να λογοδοτήσει σε κάποια Αρχή, αυτός θα πάει ή θα στείλει τον γκουρού του;
    Βλέπετε το είχανε αυτό στην οικογένεια:
    -Ο αντ' αυτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εκπλήσσομαι. Μλάμε για ένα στέλεχος της στοάς (της γνώστης) οποτέ δεν θα με παραξένευε μια τόσο μυστικιστική προσέγγιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....