Ένα πολιτικό σενάριο.....


Σας έχω ένα καλό σενάριο.Καλό από την πλευρά της πιθανότητας να συμβεί και όχι της ποιότητας του,ότι δηλαδή θα κάνει καλό σε μας.
Η Κυβέρνηση Παπαδήμου,αργά η γρήγορα θα πέσει.Θα πέσει για πολλούς λόγους όπως, ότι το έργο της εκπληρώθηκε (η ασφάλιση και εκταμίευση της 6ης δόσης), ότι δεν είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός κλπ κλπ.

Έρχεται τώρα ο καιρός των εκλογών. Οι περισσότεροι κάνουν το λάθος να απέχουν από τις εκλογές. Αυτό δημιουργεί ένα ποσοστό αποχής κοντά στο 60% (βάση των όσων έχουμε δει μέχρι σήμερα από γκάλοπ.).Η ΝΔ καταλαμβάνει το 22% .Τραγικό ποσοστό αλλα είναι πάνω του 50% των όσων ψήφισαν (γιαυτο θεωρώ λάθος την αποχή,διότι μεγαλώνει η πιθανότητα να κερδίσουν εκλογές με μικρά ποσοστά). Άρα έρχεται η ΝΔ να κυβερνήσει,η οποία όμως πάνω απο 6-7 μήνες δεν θα αντέξει,μιας και η πραγματική εξουσία θα είναι η Ευρώπης της ΜερκελοΣαρκοζίνας. Σε ακόμα μικρότερο διάστημα από την κυβέρνηση ΓΑΠ η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά πέφτει.
Και πάμε στην ολική διάλυση των κομμάτων με την δημιουργία νέων κομμάτων,με διαφορετικό όνομα,ιδεολογία και πρόσωπα. Θα δούμε την Ντόρα,το Ντοράκι (όπως θα έγε και ο μπαμπακας της) να δυναμώνει.

Το θέμα είναι ότι πραγματικό αφεντικό θα είναι η Ευρώπη. Απλά θα έχουμε κόμμα το οποίο θα είναι ο μεσολαβητής μεταξύ ημών και Τρόικας. Τις αποφάσεις μας θα τις παίρνουν εκείνοι.

σκεφτείτε το λίγο σαν την εποχή του Χριστού όπου οι Φαρισαίοι με τον Καΐάφα προέδρευαν της Ιουδαίας, αλλα πραγματικό αφεντικό ήτα ο Πόντιος Πιλάτος και οι Ρωμαίοι.

Ίσως θα πρέπει να ξαναβρούμε έναν Χριστό.....


windmo

Σχόλια