Απόδειξη ότι χάσαμε την Εθνική μας Κυριαρχία




Αλήθεια, χρειάζεται και απόδειξη; Χρειάζεται δηλαδή να βγει επισήμως κάποιος και να το δηλώσει,ότι "Ξέρετε,Έλληνες χάσατε την όποια κυριαρχία είχατε επί ελληνικού εδάφους".

Αλήθεια χρειάζεται;;;;;;;


Δείτε λίγο τα γεγονότα....


1. Πάμε σε κούρεμα 50% με την προϋπόθεση να -χάσουμε την Εθνική μας κυριαρχία-, να έχουμε δηλαδή μόνιμο "μπάστακα" πάνω από το κεφάλι μας.

2. Έρχεται ο Γιωργάκης και πετάει την λέξη δημοψήφισμα.Και τυχαία συμπίπτει 2 μέρες πριν την συνάντηση στις Κάννες των G20.

3.Βγαίνει η Μέρκελ και ο Σαρκοζί και βάζουν τον τίτλο και την ημερομηνία. Δηάδη, ο ΓΑΠ είπε Δημοψήφισμα, αλλα ουσιαστικά ποτε δεν μας είπε τον τίτλο του. Τον είπαν ..."τα αφεντικά του".

4.Έρχεται πίσω και ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης με την Ευρώπη να πιέζει τους Βουλευτές τους έμμεσα, για περιορισμένο χρόνο και για άμεση εκταμίευση της 6ης δόσης.

5.Η Ευρώπη πιέζει για συναίνεση,για συγκυβέρνηση. Ο ΓΑΠ δηλώνει οτι θα φύγει,αλλα τελικά ποτέ δεν φεύγει.Αντίθετα φέρνει και τον Σαμαρά. Ε δω η Ευρώπη πιέζει Ξαφνικά,ακόμα πιο πολύ για άμεση αποδοχή των όρων της δανειακής σύμβασης.

6.Φέρνουν ένα όνομα....δικό τους.Αυτό του κ.Παπαδήμα. Τεχνοκράτης. Με προϋπηρεσία ...διεθνή. Ένα όνομα που χαιρετίζουν οι Γερμανοί.

7.Σενάρια πτώχευσης,σενάρια διωγμού απο την Ευρωζώνη καθε λίγο και λιγάκι εμφανίζονται στα ξένα κανάλια και εφημερίδες.Είναι σαν σήμα-σινιάλο, κάθε φορά που ένας απο τους πολιτικούς μας πάει να "ξεφύγει" απο την πορεία, να πετάγεται το Spiegel,Cnn,Bloomberg με την λέξη χρεοκοπία και να τους βάζει ξανά στον "ίσιο" δρόμο.


Δείτε λοιπόν ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και όχι την γνώμη μου ή τις σκέψεις μου ή διάφορα σενάρια.
Εδώ είναι γεγονότα.

Πείτε μου λοιπόν εμένα τον άσχετο...ποιος κάνει κουμάντο;;;;;;Τελικά;;;;;

Υ.Γ. Θα μπορούσα βέβαια να συμπεράνω μετά από όλα αυτα, οτι εφόσον έχουμε δώσει την Εθν.Κυριαρχία μας, ή δανειακή έχει ήδη υπογραφτεί και απλά παίζουν μετα ΝΑΙ-ΟΧΙ για τα χρηματιστήρια;;;;

Άγγελος
Windmo

Σχόλια