"κ.Πρωθυπουργέ,μήπως καίγεστε τόσο πολύ για συναίνεση για να έχετε το ελεύθερο μετά να μας περάσετε ακόμα πιο σκληρά μέτρα; "


Μετά από ένα Σαββατοκύριακο εντάσεων,άγχους και μαραθώνιων τηλεοπτικών αγώνων για το ποιος θα μεταδώσει πρώτος την είδηση τελικά φτάσαμε σε ένα δρόμο....δεν τον διασχίσαμε απλά τον βρήκαμε.

Σαμαράς και Παπανδρέου φάνηκε να τα βρίσκουν στην από κοινού πορεία έως ότου πάμε σε εκλογές.Κάτι που δείχνει να κλείνει στις 19 Φεβρουαρίου.
Το θέατρο του παραλόγου,με πρωταγωνιστές τους δύο πολικούς αρχηγούς και κομπάρσους πάλι...τον λαό.

Αλήθεια, άκουσε κάνεις, την δήλωση της κ.Παπαρήγα μετά την ομιλία κ.Παπανδρέου στην Βουλή;

Ρώτησε: "κ.Πρωθυπουργέ,μήπως καίγεστε τόσο πολύ για συναίνεση για να έχετε το ελεύθερο μετά να μας περάσετε ακόμα πιο σκληρά μέτρα; "

Κάνεις λοιπόν,από όσες εκπομπές και αν είδα, όσα δελτία ειδήσεων άκουσα,δεν στάθηκε σε μια δήλωση που μπορεί να εξελιχθεί σε μαύρη αλήθεια.
Χωρίς να υποστηρίζω το ΚΚΕ, θεωρώ την δήλωση αυτή σταθμό.Γιαυτό και κάνεις απο τις προπαγανδιστικές μαριονέτες της τηλεόρασης δεν το σχολίασε.

Αυτό θα μας πονέσει περισσότερο.Ότι δηλαδή τα νέα μέτρα που επρόκειτο να έρθουν θα είναι πλέον η τελευταία πληγή που θα κάνουν πάνω στο άψυχο κορμί της Ελλάδος.

Ο κ.Σαμαράς και ο κ.Παπανδρέου μιλάμε μόνο για την δανειακή σύμβαση μη έχοντας αναφέρει καθόλου τα μέτρα που την ακολουθούν.Μέρκελ και Σακροζί, παρακαλάν ουσιαστικά για συναίνεση δείχνοντας πως κατανοούν ότι τα μέτρα δεν θα πέρναγαν υπο άλλες συνθήκες.

Δυστυχώς την επιθυμίας μας να παραμείνουμε στο ευρώ θα την πληρώσουμε με αίμα.


Άγγελος.
windmo.blogspot.com

Σχόλια

  1. δεν μας αρωτησε κανεις.αποφασιζουν διαταζουν και εκτελουν μονοι τους.σε 'μας λενε μονο οτι τους συμφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι μονο ότι τους συμφέρει,....αλλα και ότι θέλουμε να ακούσουμε.Είμαστε δυστυχώς στο έλεος των ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....