Η Ελλάδα μας χάνεται στον βούρκο της μιζέριας.


Κάποτε είχα γράψει ότι το ΔΝΤ φτιάχνει τριτοκοσμικές πόλεις-χώρες. Στην Αργεντινή δημιουργούσαν villas miserias, πόλεις της μιζέριας…εδώ πως θα τις ονομάσουν;

-Νεαρέ μου, όταν δεις μάνα να εκλιπαρεί να κόψουν κομμάτι από το κρέας της για να φάει το παιδί της, ίσως καταλάβεις αυτό που πάνε να σας κάνουν… Ντρέπομαι για τον εαυτό μου γιατί ήμουν ένα κομμάτι αυτών των αδίστακτων ανθρώπων. Ο Θεός να σας βοηθήσει, να μην πέσετε στα νύχια τους.

Αυτά δεν είναι τα λόγια κάποιου θεοσεβούμενου ή ανθρωπιστή. Είναι τα λόγια ενός τεχνοκράτη, που έζησε την καταστροφή μίας περήφανης χώρας. Ενός περήφανου λαού με μία προδοτική κυβέρνηση που προετοίμασε καλά το κλίμα για να εκχωρήσει την Εθνική της κυριαρχία στη μεγαλύτερη μάστιγα του πλανήτη.

-Έφτιαξαν πόλεις, μέσα στις πόλεις. Τις ονόμασαν villas miserias, πόλεις της μιζέριας… Εκεί πότιζαν τον κόσμο κοκαΐνη και άλλα drugs, που παρουσιάστηκαν εν αφθονία άξαφνα όταν ο εφιάλτης είχε αρχίσει. Ήταν περήφανος λαός οι Αργεντίνοι… δεν είδα μάνες να πουλάνε τα παιδιά τους όπως γίνεται στο LA. Είδα όμως ανθρώπους να χάνουν τα πάντα και στο τέλος τη ζωή τους όταν δεν υπήρχε τίποτα να δώσουν. Όσα δεν πήραν οι τράπεζες, τα πήραν οι έμποροι… Ο κόσμος έπρεπε να αποχαυνωθεί, να μην αντιστέκεται. Να πεθαίνει με τη μιζέρια του. Γι’ αυτό έβγαλαν έτσι αυτές τις ψευτοπόλεις. Έπνιγαν εκεί την οργή και την δυστυχία τους…

Η Αθήνα μας,η Ελλάδα μας χάνεται στον βούρκο της μιζέριας. Όταν βλέπεις στις ειδήσεις κοπέλες 18-22 ετών να στέφονται στην πορνεία για να βγάλουν τα προς το ζην, όταν βλέπεις τα νέα παιδιά να στρέφονται στα ναρκωτικά, όταν βλέπεις τις ληστείες να γίνονται για ψωμί και φαγητό, όταν βλέπεις τους ηλικιωμένους να παρακαλάνε για να μην τους αφανίσουν πριν της ώρας τους...ε ναι..είμαστε μια πόλη(χώρα) ΜΙΖΕΡΙΑΣ.

Γίνονται πορνοσταρ για να βγάλουν το ενοίκιο (http://www.trelokouneli.gr/2011/12/blog-post_4704.html)



Εκατό χιλιάδες άνεργοι από την αύξηση ΦΠΑ στην εστίαση (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/12/blog-post_6997.html)



ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ; (http://olympia.gr/ )


Είναι λίγες απο τις ειδήσεις που βλέπουμε την καθημερινή εξαθλίωση και ταπείνωση των Ελλήνων.Ο Λαός που ανέβασε τον πολιτισμό στα ύψη τους, δημιούργησε την έννοια της Φιλοσοφίας και της ιατρικής ο Λαός....ο Λαός.....ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΛΑΟΣ??????

Κολλήσαμε σαν κάτι περήφανους στρατιώτες που ακόμα μιλάνε για το έπος τους '40.
Ο Λαός μας Δημιούργησε τα παντα αλλα ως πότε θα το χρησιμοποιούμε ως άλλοθι για να δικαιολογούμε τις λαμογιές μας;;; Οτι κάναμε Κάναμε....Οι προγονοί μας φρόντησαν να αφήσουν κληρονομία...αλλα εμείς ως κακομαθημένα πλουσιόπαοδα (σε παιδεία) φροντίσαμε να την σπαταλήσουμε.
Μην κοιτάμε άλλο τον Αριστοφάνη,τον Πλούταρχο,Τον Ιπποκράτη,Τον Σωκράτη και τους άλλους.....Να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.Να κοιτάξουμε το σήμερα....

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....