S.E.τ.X


Sτοχος Είναι το Χρήμα.


Και όχι οποιοδήποτε χρήμα.Το χρήμα...οι οικονομίες...ο μισθός....ο κόπος της μεσαίας τάξης.

Οι πλούσιοι την εγκαταλείπουν την Ελλάδα...και αν δεν φύγουν αυτοι, φεύγουν τα λεφτά τους, οι βιομηχανίες τους,οι επιχειρήσεις τους.
Οι φτωχοί,απλά παρατηρούν και νιώθουν πλέον παρηγοριά οτι δεν είναι μόνοι...

Αρα μένει μόνο η μεσαία τάξη.Η τάξη που ουσιαστικά κρατάει αυτό το κράτος όρθιο,που με τους φάρους της πληρώνει...τους εαυτούς της και τους άλλους.
Με τους φόρους της πληρώνει τους άνεργους,τους πλούσιους,τους φτωχούς,τις συντάξεις,την ασφάλεια της,τα χρέη τους κλπ κλπ

Οι νεαρές κοπέλες στρέφονται στην πορνεία (κατηγορώ εν μέρη και την Δύση...αυτες ειναι δικες της..επιπλοκές) για να μπορέσουν να πληρώσου ενοίκια, ή την πολυέξοδη φοιτητική τους ζωή ή ακόμα και την οικογένεια τους.
Οι άντρες καταλήγουν στα παγκάκια με την οικογένεια τους να τους έχει παρατήσει και χωρίς καμία ελπίδα στο μέλλον γεμίζουν τα παγκάκια της Εθνική βιβλιοθήκης.
Τα νεαρά αγόρια(18-30) εχουν αρχίσει να σκέφτονται παράνομους τρόπους να βγάλουν λεφτά.

Οι αλλοδαποί (οχι οτι με νοιάζει, αλλά η φτώχια τους ΜΕ ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ) στρέφονται στην ληστεία.Αδίστακτά εισβάλλουν σε σπίτια και για λίγα ευρώ δεν διστάζουν να σκοτώσουν κιόλας.

Οι τελευταίοι εναπομείναντες με ρευστό στις τράπεζες σιγα σιγα αδειάζουν τους λογαριασμούς τους για....εξωτερικές φωλιές.

Στοχος λοιπον ειναι τα λεφτα.Ειναι γνωστό οτι η μεσαία τάξη εχει ρευστό στην "καβαντζα" που λέμε.Κατω απο το πάπλωμα,στην τράπεζα,στο συρτάρι,θαμμένο στον κήπο...εχει πάντως.
Αυτο ψαχνουν...με νυχια και με δόντια.
Ειναι το τελευταίο οχυρό.
Ο Αφανισμός μιας ολόκληρης τάξης.

Σχόλια