Παραιτήθηκε και καπάκι διόρισε τον Θέο στην Βουλή!


Το μέγα ηθικό και πολιτικό ζήτημα για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου που έχει αποκαλύψει το Πρώτο Θέμα με επίκεντρο τον υπάκουο “κηπουρό” κ. Κώστα Θέο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

Κι αυτό γιατί εκτός από αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στη Βουλή με αποδοχές της τάξης των 9.000 ευρώ μηνιαίως, ο κ. Θέος είναι πλέον και διορισμένος από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου υπάλληλος στην Βουλή και, μάλιστα, στο γραφείο του ίδιου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ!

Το ακόμη πιο εκπληκτικό είναι πως ο κ. Θέος διορίστηκε στη Βουλή μόλις …μία μέρα μετά την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία της χώρας! ‘Όπως προκύπτει από το υπ’ αριθμόν 457 ΦΕΚ της Εφημερίδας της Κυβέρνησης με ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου 2012 “Με την 11104/7309/13−12−2011 απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται, από 11 Νοεμβρίου 2011, στο Γραφείο του Προέδρου της πρώτης κατά σειρά δυνάμεως Κ.Ο. του «Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος», Γιώργου Α. Παπανδρέου στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρόταση του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου …ο Κωνσταντίνος Θέος του Ζήση (Α.Δ.Τ.: AH 520167), με Α΄ βαθμό και 10ο Μ.Κ., όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής της ΠΕ5 μισθολογικής κατηγορίας”.

Δηλαδή, εκείνες τις δραματικές ώρες και μέρες, κατά τις οποίες το Βερολίνο και το Παρίσι έδειχναν στην Ελλάδα την έξοδο από το ευρώ και οι πολίτες παρακολουθούσαν με αγωνία τις προσπάθειες συγκρότησης μιας νέας κυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε πρώτο μέλημα, μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία της χώρας, να εξασφαλίσει τον κ. Θέο στο γραφείο του στην Βουλή!

Όλα αυτά ενώ ακόμη δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση στις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος σχετικά με την προκλητική αμοιβή που έχει στην ΔΕΗ ο κ. Κώστας Θέος με βασικό, βεβαίως, προσόν του τη στενή σχέση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ…

Σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύεται σήμερα και στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", ενώ αναμένεται ανακοίνωση της Βουλής, σύμφωνα με την οποία ο κ. Θέος έχει παραιτηθεί από την αρχή του νέου έτους και έχει σταματήσει να μισθοδοτείται

http://www.protothema.gr/

Σχόλια