Καταγγελία --Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού ---ΑΙΣΧΟΣ


Σήμερα το πρωί πήγα με την έγκυο γυναίκα μου στο Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού.
Μέσο του ΙΚΑ Π.Φαλήρου για να μπορέσει να πιστοποιήσει με την πιθανή ημερομηνία τοκετού καθώς και έναν υπέρηχο το γεγονός οτι όντως είναι έγκυος για να μπορέσει να πάρει το επίδομα τοκετού.
Το Ραντεβού κλείστηκε για σήμερα(24/01/2012) με τον μαιευτήρα του κέντρου στις 7:50 π.μ.
Φτάνουμε λοιπόν με την γυναίκα μου (7,5 μηνών έγκυος) και περιμένουμε τον γιατρό καθώς ήμασταν και το πρώτο ραντεβού. Η ώρα περνούσε, ο κόσμος μαζευόταν, γραμματείς τρέχαν πανικόβλητες πάνω κάτω για να.......φέρουν τους καφέδες όσον γιατρών είχαν έρθει.
Και ενώ ο προθάλαμος γέμιζε από κόσμο με δερματικά προβλήματα, έγκυες γυναίκες, ηλικιωμένους ασθενείς....οι γιατροί πουθενά.
Ώρα 8:25 π.μ. καταφθάνει η πρώτη γιατρός.......8.30μ.μ ο επόμενος.....κ.ο.κ.

Ξαφνικά η μοναδική πόρτα που έμενε κλειστεί ήταν του Μαιευτήρα. 5 γυναίκες περίμεναν έξω (μαζι με εμάς τους άντρες τους).

Κατα της 9.00π.μ. λοιπόν , και ύστερα απο 1 ώρα και 10 λεπτά καθυστέρηση αγανακτισμένοι όπως ήμασταν καλούμε την γραμματέα να πάρει τηλέφωνο ή τον γιατρό ή την προϊστάμενη του τμήματος.

Η απάντηση τους γιατρου: " Είμαι άρρωστος δεν θα έρθω"

Μάλιστα.Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν τι ακολούθησε.Είμαι άρρωστος.Μετά απο άδεια(όπως μας εξήγησε στην αρχή η γραμματέας) ΕΤΥΧΕ, να είναι άρρωστος. Και καλά, άνθρωπος είναι...λέμε..του έτυχε και αυτο. Ήταν τόσο βαρια που δεν μπορούσε να ενημερώσει το κέντρο να μην τρέχουν τσάμπα οι έγκυες γυναίκες; Όχι...του ήταν κόπος. Προφανώς ο εν λόγο γιατρός απαξιούσε για τις επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει η ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ανεβαίνω λοιπόν στον προϊστάμενο. Ποιον; Α,δεν έχει...ο προϊστάμενος τους είναι στην...Γλυφάδα. Ωραίο; Το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού του Δήμου Αργυρούπολης, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟ. Δηλαδη αν ο εν λόγο γιατρός καθυστερεί καθημερινά κανα 4ωρο....ποιος θα τον ελενξει; Ο προϊστάμενος του τμήματος Γλυφάδας;;;;;;

Πάμε λοιπόν πάλι κάτω στην γραμματέα, η οποία μετα απο αρκετές φωνες που δέχθηκε, μας έγραψε σε μια λίστα οπου αύριο ο γιατρός θα δεχθεί πρώτα εμάς.Αύριο ο γιατρός έχει 2ωρη άδεια.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδη θα πιάσει δουλειά στις 10.00π.μ.

Ρε μια χαρά περνάνε αυτοι...ζωη και κότα.Παίρνουν αδειούλες....γυρνάνε...δηλώνουν ασθένεια...και κολλάνε και το 2ωρο τους και κάνουν μια ζωη χαρισάμενη.
Κατα τα άλλα η επιγραφή "ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΣΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ"......αυτο γιατι μας το λες;;;; για να λυπηθουμε τον κυριο που πληρώνεται απο μενα και δεν ειναι άξιος γιαυτη την θέση.Λυπάμαι αλλα κάτι τέτοιες περιτπώσεις με κάνουν και λέω...ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ,

Το όλο αστείο της υπόθεσης ειναι οτι η γραμματέας που ηταν σε ένα κέντρο φροντίδας με παιδια και έγκυες γυναικες (τωρα τι δουλειά είχαν οι ηλικιωμένοι μην ρωτάτε) ειχε...γαστρεντερίτιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος.
(Το mail μου το έχει το windmo.blogspot.com για όποιον ξέρει ποιος γιατρος ήταν μιας και ΦΑΝΑΤΙΚΑ δεν μας έδιναν το όνομα του)

Σχόλια