Χτύπημα σε Καμμένο

Είναι πλέον δεδομένη η ένταση της σεισμικής δόνησης που προκάλεσε το εκλογικό αποτέλεσμα στον δικομματισμό και πλέον τα χτυπήματα που γίνονται απο διάφορα "παπαγαλάκια" βρίσκονται κάτω απο την μέση.
Στην αρχή επιχείρησαν να εκμηδενίσουν το 16% του Τσίπρα αλλα η νέα (σχεδον άμεση σε χρονικό όριο) δημοσκόπηση τους έκοψε τα φτερά φέρνοντας τον Τσίπρα στο 25%.

Επόμενος στόχος: Πάνος Καμμένος και Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Εδω και λίγα εικοσιτετράωρα ακούμε για μια επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Παπούλια.

Ο Πάνος Καμμένος όμως βγήκε και μίλησε για πλαστογραφία.

Κάποιοι μίλησαν για καρεκλες και οτι την επιζητά ει.

Σήμερα μάλιστα βγήκαν στον αέρα και τα πρακτικά.Στα οποία ο Καμμένος δηλώνει ευθέως οτι "ευχαρίστως να έδινα μια επιστολή στην γραμματέα σας με τους 7 όρους συνεργασίας".

Γνωρίζουμε εαν την έδωσε?
Απο το παραπάνω που φαίνεται οτι ζητάει καρέκλες (ή επιθυμεί,το ίδιο ειναι)?


Κύριοι και κυρίες, εσείς που μόλις δείτε ένα κύμα αλλαγής να έρχεται προς το μέρος σας φοβούμενοι την αποκόλληση σας απο τα απαρχαιωμένο σύστημα που στήθηκε πάνω στις πλάτες μας και που ως σκοπό εχει να τρώνε 300 και να πληρώνουν δέκα εκατομμύρια, βγείτε απο τον μανδύα της ουτοπίας που ζείτε και δείτε όχι το κύμα,αλλα το τσουνάμι που θα σας πνίξει.

Οι Ανεξάρτητη Έλληνες δεν κέρδισαν τον κόσμο επειδή ο κ.Καμμένος είχε twitter ή facebook(όπως πολλοί υποστήριξαν), ουτε επειδή συνέλεξαν ψήφους κάποιων που απλά δεν ήθελαν τον δικοματισμό.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κέρδισαν ψήφους ως νέο κόμμα,ως νέα ιδέα, ως μια καινούργια αλλαγή.

Αυτό οφείλεται να το ακούσετε.




Σχόλια