Άλλαξαν την ελληνική σημαία, με γερμανικού δήμου!

 ImageΈνας αντιδήμαρχος της περιοχής είχε την ιδέα στα πλαίσια της "αδελφοποίησης" που αποφάσισε ο δήμος Ζαρού στο Ηράκλειο να κατέβει η Ελληνική Σημαία και να αντικατασταθεί με την σημαία του γερμανικού δήμου. Ο αντιδήμαρχος ζήτησε από δύο εργάτες του δήμου να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τον ιστό μπροστά από το δημοτικό κατάστημα και να ανεβάσουν την σημαία του δήμου της Βαυαρίας, ώστε να κυματίζει πλάι στην σημαία της Ε.Ε. που υπάρχει στον δεύτερο ιστό.
Οι εργάτες αρνήθηκαν και τότε ο αντιδήμαρχος που επέμενε να εφαρμοστεί η ιδέα του, κατέβασε μαζί με έναν άλλο υπάλληλο την ελληνική σημαία.

Μέλη της Χρυσής Αυγής φρόντισαν ώστε να κατέβει η Γερμανική σημαία απαιτώντας την ανάρτηση της Ελληνικής. Ωστόσο οι αρχές φρόντισαν να αναζητήσουν στα πλαίσια του αυτοφώρου τους "δράστες" της... υποστολής της γερμανικής σημαίας.

Προφανώςσε κάποιους έχει περάσει ήδη η ιδέα ότι είμαστε γερμανική επικράτεια.Άλλο η οικονομική καταστροφή, και άλλο η εθνική καταρράκωση. Το έθνος δεν περιορίζεται σε οικονομικά πλαίσια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 

Σχόλια