"13"... Το νέο άλμπουμ των Black Sabbath!!!

ΤΟ 2013... ΦΕΡΝΕΙ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ BLACK SABBATH!

Tο νέο άλμπουμ και κύκνειο άσμα του ιστορικού συγκροτήματος BLACK SABBATH με τίτλο "13", το πρώτο εδώ και 35 χρόνια με τους Butler, Iommi και Ozzy, κυκλοφορεί σήμερα  10 Ιουνίου.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κυρίως στο Λος Άντζελες με το γνωστό και μη εξαιρετέο παραγωγό Rick Rubin (Johnny Cash, Metallica, System Of A Down). Στα drums, στη θέση του Bill Ward, βρίσκεται ο Brad Wilk των Rage Against The Machine.


Ο Ozzy Osbourne βρέθηκε πρόσφατα στο BBC όπου συζήτησε για το νέο single της μπάντας, "God Is Dead?" και την έμπνευση πίσω από το κομμάτι:

"Ήμουν στο γραφείο κάποιου και υπήρχε ένα περιοδικό σε ένα τραπέζι που έγραφε αυτό ακριβώς, 'ο Θεός είναι νεκρός', και ξαφνικά σκέφτηκα την 11η Σεπτεμβρίου και όλες αυτές τις τρομοκρατικές δραστηριότητες και τη θρησκεία και πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο όνομα της θρησκείας. Όταν σκέφτηκα την τραγωδία που συμβαίνει όλο το χρόνο, απλά ήρθε στο κεφάλι μου. Κανείς θα νόμιζε ότι ο Θεός τους θα είχε σταματήσει τους ανθρώπους από το να πεθαίνουν στο όνομα του, γι΄ αυτό απλά άρχισα να πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται, 'Πού είναι ο Θεός; ο Θεός είναι νεκρός' και χτύπησε ακριβώς".

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε ένα νέο βίντεο με behind-the-scenes υλικό για το πως δημιουργήθηκε το εξώφυλλο για το τελευταίο άλμπουμ των Black Sabbath "13":



Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το making of του πολυαναμενόμενου "13":



Αναλυτικά οι εκδόσεις του νέου άλμπουμ των Black Sabbath "13":
· Standard CD album
· Deluxe διπλό CD album σε ένα πολυτελές soft pack (περιλαμβάνει ένα δεύτερο CD με αποκλειστικό bonus ηχητικό υλικό)
· Vinyl: ένα 12" heavyweight (180g) βινύλιο με gatefold εξώφυλλο
· Super Deluxe Box Set : ένα περιορισμένης έκδοσης 12" clamshell box set που περιέχει: Deluxe διπλό CD album, 12" heavyweight (180g) βινύλιο με gatefold εξώφυλλο, αποκλειστικό DVD που περιέχει το "Black Sabbath - The Re-union" documentary, 5 behind the scenes videos, Download card που περιλαμβάνει αποκλειστική track by track συνέντευξη με τους Black Sabbath, αποκλειστική εκτύπωση του artwork του εξωφύλλου, 13 αποκλειστικές φωτογραφικές εκτυπώσεις και χειρόγραφους στίχους του άλμπουμ.









Links:
www.blacksabbath.com
www.facebook.com/BlackSabbath
twitter.com/OfficialSabbath
instagram.com/officialsabbath
http://www.nooz.gr
http://www.exonea.com

Σχόλια