Ας μην κοροϊδευόμαστε

Με περίσεια αγωνία τα ΜΜΕ(κμετάλλευσης) μας δείχνουν λεπτό προς λεπτό τις επόμενες ωρες απο την απόφαση του ΣτΕ για το άνοιγμα της ΕΡΤ. Αλήθεια, είμαι πραγματικά περίεργος, πως γινεται σε μια χώρα που ΟΛΟΙ μας γνωρίζουμε πόσο διεφθαρμένα είναι το ΜΜΕ και πόσο καθοδηγούμενα είναι να καθόμαστε και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις μέσω αυτών. 
Τωρα θα βγείτε μερικοί να πείτε οτι εγω δεν βλέπω τηλεόραση, την έκοψα.
Ναι επειδή εσυ και άλλοι τόσοι δεν βλέπουν τηλεόραση τα δελτία ειδήσεων κάνουν τέτοια νούμερα ε;



Ας μην κοροϊδευόμαστε. Το πράγμα είναι αλπό, πιο απλό από όλα τα σενάρια συνωμοσιολογίας που κατα καιρούς βγαίνουν στην επιφάνεια για να μας καθοδηγήσουν συντεταγμένα προς άλλη κατεύθυνση.
Τα κανάλια λαμβάνουν δάνεια (Βλέπε Mega), αυτα τα δάνεια δεν είναι απλές "βοήθειες",αλλα αντιθέτως είναι φακελάκια για να πουν αυτα που θέλουν κάποιοι.
Το κράτος ως Κυβέρνηση, έχουν ένα πλάνο ή τουλάχιστον, τους έχουν δώσει ένα πλάνο.Αυτό είναι όμως σίγουρα εκτός λογικής δικής μας. Μην μου πείτε ότι πιστέψατε τα περι δημοσκοπήσματος του Γιωργάκη;.
Για να κάνει την δουλειά του όμως, θα πρέπει τουλάχιστον να εξασφαλίσει την σιωπή της κοινής γνώμης.Για να γινει αυτο, βγαζουν ένα σκάνδαλο (καίνε έναν υπουργό), βγάζουν μια λανθασμένη είδηση, μιας λάθος κινηση....

Κάπως έτσι πάμε στο διαταύτα, όπου τα κόμματα ,κάνουν την δουλεία τους.
Η τρόικα ειχε ζητήσει την απόλυση 2.500 υπάλληλων., το θυμάστε; Αυτό είχε γινει πριν κανα 5μηνο.

Μην ξεχνάτε Ελληνες....Μην ξεχνάτε ποιοι μας κυβερνουσαν, και ποιοι θα μας κυβερνουν!!!

Σχόλια