Τι πραγματικά θέλει μια μαμά για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου

Επειδή η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, όλοι εσείς οι μπαμπάδες εκεί έξω, που αναρωτιέστε τι δώρο να πάρετε στη σύντροφο σας, ξεχάστε για λίγο τα λουλούδια και τα σοκολάτακια και δείτε τι πραγματικά θα ήθελε κάθε μαμά για αυτή την γιορτή:
 
 
  • Περισσότερο ύπνο. Όποια μαμά κι αν ρωτήσετε θα σας πει ότι αυτό που της λείπει περισσότερο είναι ένας καλός ύπνος, που φαίνεται να έχει χαθεί κάπου ανάμεσα στις υποχρεώσεις του παιδιού, τις δουλειές του σπιτιού και τις απαιτήσεις της εργασίας. Αν μπορείτε του Αγ. Βαλεντίνου αφήστε τη μαμά να κοιμηθεί λίγο παραπάνω και αναλάβετε εσείς να ετοιμάστε τα παιδιά και να τα πάτε στο σχολείο.
  • Προσωπικό χρόνο. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει τη γυναίκα σας να παραπονιέται ότι δεν έχει πια καθόλου χρόνο για τον εαυτό της, ότι δεν προλαβαίνει κάνει τίποτα για την ίδια. Κρατήστε τα παιδιά και δώστε της την ευκαιρία να περάσει λίγη ώρα κάνοντας κάτι που την ευχαριστεί πραγματικά.
  • Λίγη βοήθεια στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες οικογένειες τα περισσότερα, αν όχι όλα, περνούν από τα χέρια της μαμάς. Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου προσφερθείτε να βοηθήσετε λίγο με τις δουλειές του σπιτιού ή με τις υποχρεώσεις των παιδιών. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη.
  • Μια βραδιά για τους δυο σας. Παραπονιέστε συνεχώς πως με τα παιδιά, που απαιτούν συνέχεια τον χρόνο και την προσοχή σας, έχετε λίγο απομακρυνθεί σαν ζευγάρι. Όλο κάνετε σχέδια να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και να θυμηθείτε ότι εκτός από μαμά και μπαμπάς είστε και δυο άνθρωποι που αγαπιούνται. Αφήστε, λοιπόν, τα λόγια και οργανώστε το πιο ρομαντικό ραντεβού για τους δυο σας. Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είναι η καλύτερη αφορμή!
http://www.mother.gr 

Σχόλια