Νεα Κατηγορία για το Windmo : MAKE MONEY ONLINE



Με την επανεκκίνηση του blog μας μετά απο αρκετό καιρό αδράνειας εγκαινιάζουμε μια νέα κατηγορία που έχει να κάνει με το πως μπορούμε να βγάλουμε κέρδος μέσα του διαδικτύου.  Το διαδίκτυο σήμερα είναι η πρώτη μας ενημέρωση, η πρώτη μας διασκέδαση και η πρώτης μας διαφυγή απο την καθημερινότητα. Το ίδιο ακριβώς σκέφτονται και μεγάλες πολυεθνικές ανα τον κόσμο που επενδύουν πάνω σε αυτό.



Είναι ένας τεράστιος κόσμος ευκαιριών και επενδύσεων. Μπορούμε να το δούμε σαν την Αμερική όταν πριν απο χρόνια ήταν η χώρα των ευκαιριών. Κάπως έτσι πλέον λειτουργεί και το Internet.
Απο αυτή την κατηγορία θα σας ενημερώνουμε τακτικά για πρακτικές που έχουν να κάνουν με το κέρδος σας απο το δίκτυο. Είτε αφορά ιδιωτικά συμφέροντα είτε συμφέροντα επιχείρησης.

Διαφημίσεις , επισκέψεις , προβολές, πωλήσεις και άλλες συναφή κατηγορίες θα εντάσσονται καθημερινά στο μικροσκόπιο μας για την δική σας ενημέρωση.
Μείνετε μας μας, γραφτείτε στο blog για να λαμβάνεται ενημέρωση για το ποτε ανεβαίνει νεό θέμα.

Είμαστε εδω.


Windmo TEAM

Σχόλια

  1. I made $20 for a 20 minute survey!

    Guess what? This is exactly what large companies are paying for. They need to know what their customer base needs and wants. So big companies pay millions of dollars per month to the average person. In return, the average person, like myself, answers some questions and gives them their opinion.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....