Τα βρήκαμε: Αποφασίστηκε λοιπόν η μετονομασία απο "Μνημόνιο" σε "Γεφυρόνιο" !!

Μετα την σύνοδο κορυφής και την πολυαναμενόμενη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα, τελικά όλα δείχνουν οτι θα βρεθεί λύση. Η οποία βέβαια απο ότι φαίνεται δεν ήταν στους όρους του μνημονίου αλλα στους τίτλους τους. Φωνάζανε "Τέλος το μνημόνιο, Τέλος το μνημόνιο" και ορίστε,τελείωσε. Πλέον, και με βάση τα όσα ακούστηκαν, θα ονομάζεται "νέο ελληνικό πρόγραμμα", οπερ μεθερμηνευομενον εστι "γεφυρόνιο"!!! Τέλος και η Τρόϊκα, πλέον θα ονομάζεται επιτροπή θεσμών!!



Δηλαδή για να καταλάβω με το φτωχό μου το μυαλό, το πρόβλημα ήταν στις λέξεις;
"Πίσω απο τις λέξεις, κρύβεται ο Αλέξης" λέει το λαϊκό μας άσμα και από όσα δείχνουν μέχρι τώρα έτσι θα πάει. Εκτός και αν ακόμα παίζονται παιχνίδια και δεν μας τα λένε. Μπορεί δηλαδη να δούμε την Δευτέρα ολική ρήξη μεταξύ μας.
Αντικατάσταση λέει του προγράμματος με ισοδύναμο νέο πρόγραμμα. Που σημαίνει ότι θα τρώμε το ίδιο λούκι απο διαφορετικό οπτικό πεδίο. Δεν θα έχουμε τους φόρους που είχαμε, αλλα θα έχουμε νέους. Δεν θα μας φορολογούν τις καταθέσεις μας (όσοι έχουν ακόμα), αλλα θα φορολογούν πάσης φύσεως περιουσίες με την εφαρμογή του Περιουσιολόγιου.

Πού πάμε κύριοι και κυρίες...;;;;; Τι κάνουμε;;;;;

Σχόλια