Σωπάστε "Βαρουφίτσες", η δουλεία μας νοιάζει!!!!

Παρατηρώ εναν ξέφρενο ενθουσιασμό γύρω απο το προσώπου του νυν Υπουργού Οικονομικών Γιάννη (με δυο "ν",μην ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε) Βαρουφάκη. Είχαμε τις "Ρουβίτσες" τώρα έχουμε και τις "Βαρουφίτσες" (ανεξαρτήτου φύλλου). Σας νοιάζει αν βάζει το χέρι στην τσέπη, εαν έχει γραβάτα ή όχι, εαν κρεμάει τα πουκάμισα του έξω απο το παντελόνι και κανείς δεν νοιάζεται για το αν τελικά κάνει καλα την δουλειά που τον εκλέξαμε να κάνει.



Πόλεμος στο πρόσωπο του Υπουργού απο κάθε λογής ΜΜΕ-περσόνα με σκοπό τα νούμερα.
Τα νούμερα δηλαδή μαζεύουν νούμερα.
Αν και αντίθετος με την λογική της μπλόφας και της "πόκας" περιμένω να δω τα τελικά αποτελέσματα του tour των Υπουργών και του Πρωθυπουργού στις Ευρωπαϊκές χώρες. Και λέω αντίθετος γιατί δεν νομίζω να χρειάζεται υπεκφυγές για να τους πείς το αυτονόητο...ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!

Αλλα έχω την υπομονή να περιμένω το Eurogroup στις 16/2 για την τελική έκβαση των πραγμάτων. Καλό ειναι λοιπόν να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την ενδυματολογία των εκπροσώπων μας και να δούμε εις βάθος τις κινήσεις τους και πως αυτες θα καρποφορήσουν (εαν τελικά καρποφορήσουν).

Οφείλουμε να παραδεχθούμε πάντως την ταχύτητα με την οποία αντέδρασαν στην εκλογική νίκη οι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, μειώνοντας σε μόλις 4-5 ωρες τους πανηγυρισμούς της και σηκώνοντας τα μανίκια για δουλειά. Το θέμα ειναι να έχουμε και αποτελέσματα.

Αναμονή λοιπόν για την απόφαση του Eurogroup και όχι του Λάκη Γαβαλά.

Σχόλια