Όλα για Όλα τα παίζει η κυβέρνηση αύριο στο Euroworking Group

Πολλοί λένε ότι την Δευτέρα 16/02 θα είναι η τελική αναμέτρηση μεταξύ Ελληνικής κυβέρνησης και ΕυρωΓερμανικής Ένωσης.Και όμως αύριο είναι η πιο σημαντική στιγμή για την κλωστή που ισορροπούμε. Και λέω αύριο διότι θα γινει η πρ'ωτη ανάγνωση των μεταρυθμίσεων που προτείνει η Ελληνική πλευρα για την αποπληρωμή του χρέους. Μια σύνοδο που την περιμένει όλος ο πολιτισμένος κόσμος. Απο Ανατολή μέχρι την Δύση. Απο τον Ομπάμα μέχρι τον Πούτιν. Και αυτο γιατί η πρώτη συνάντηση Μέρκελ Τσίπρα, με τις δυο πλευρές να είναι ανυποχώρητες, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδικά μετα τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού που ήταν στην ίδια γραμμή με τις προεκλογικές του δηλώσεις, τις οποίες κατέκριναν οι Ευρωπαίοι ηγέτες.




Αρκετοί μιλάνε για Grexit,αν και η Ελληνική πλευρά διαγράφει κάθε ελπίδα των κερδοφόρων για μια τέτοια κατάσταση. Σενάρια πάνε και έρχονται στο βωμό του χρήματος, των spreads και των συνομοσιολόγων. Μιλάνε για 2ο ευρώ, για δραχμές, για οπισθοχώρηση των Γερμανικών δυνάμεων απο την κατοχική Ελάδα και άλλα πολλά. Δυστυχώς η ευτυχώς η πραγματικότητα μπορεί να είναι ένα απο όλα αυτα μπορεί όμως και να μην είναι τίποτα.
Αν όμως τα όσα προανήγγειλε ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές του δηλώσεις υλοποιηθούν τότε θα πρέπει να στηθεί γκιλοτίνα στην πλατεία Συντάγματος και να κρεμαστούν παραδειγματικά οι πρωθυπουργοί και Υπουργοί Οικονομικών απο το 2012 και μετά. Διότι για να κάνεις πράξη τα όσα ακούσαμε πάει να πει οτι έχεις χρημα, οτι υπάρχουν έσοδα, τα οποία κάποιοι προδότες φρόντισαν να τα οδηγουν μονίμως προς τι δικές τους θυρίδες.

Αναμονή λοιπόν των εξελίξεων αυριο.....

Σχόλια