Freelancer: Νέα μόδα να βγάζεις χρήματα απο το σπίτι σου.

Μια νέα μόδα έχει κατακλύσει το διαδίκτυο όσον αφορά την Part-time απασχόληση απο το σπίτι μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Freelancer η αλλιώς σε ελεύθερη μετάφραση, Ελεύθεροι επαγγελματίες. Ειδικά στο εξωτερικό, σε αρκετές περιπτώσεις έχουν μετατραπέι απο Part-time απασχόληση σε μια άκρως επικερδή επαγγελματική δραστηριότητα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ικανότητα και λίγο χρόνο.








Πως λειτουργεί:

Είναι αρκετά απλό. Αρκεί να βρείς ένα απο τα δεκάδες site που κυκλοφορούν, και προσλαμβάνουν για πελάτες τους Freelancers. Ένα απο τα μεγαλύτερα βέβαια και διασημότερα στο είδος του είναι το
https://www.freelancer.com , όπου με μια απλή εγγραφή και μερικά στοιχεία είσαι έτοιμος να ανοίξεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες.

Αν για παράδειγμα, είχες ή έχεις blog< που λόγο μειωμένης προσελεύσεως κοινού δεν αποδίδει οικονομικά μέσω διαφημίσεων, υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που ζητάνε επι πληρωμή αρθρογράφους.
Μπαίνεις, δίνεις κάποια στοιχεία (μερικές φορές και κάποιο δείγμα της δουλειάς σου), και αυτοί απλά ελέγχουν αν τους κάνεις.

Μπορεί να ακούγεται λίγο ουτοπικό, όμως αν αφιερώσεις χρόνο, μπορεί να γίνει και... εμμονή!!!

Οι πληρωμές είναι πραγματικές και όχι εικονικές (όπως σε αρκετά pay for services sites).

Πάντως για να μην νομίζεται ότι προωθώ μέσω affiliate την εν λόγο σελίδα μπορείτε να δείτε ότι ο σύνδεσμος που θα ακολουθηθεί δεν περιέχει την λέξη affiliate (που συνήθως γίνεται).
Απλά επειδή το έχω δοκιμάσει και εγώ ο ίδιος, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος!

ΔΕν έχετε να χάσετε τίποτα παραπάνω απο ελάχιστο χρόνο!

Σχόλια