Το ναρκωτικό του Εωσφόρου, που παράγεται απο το αίμα παιδιών.



Πριν απο περίπου 1,5 χρόνο δημοσιεύτηκε σε ένα διάσημο ιστότοπο μια ιστορία απο έναν μετανάστη που σόκαρε ακόμα και τους ιδρυτές του Myspace,με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί. 


Τότε περίπου ξεκίνησε η μαζική μετανάστευση απο τις ανατολικές χώρες προς την Ευρώπη και γενικότερα την Δύση. Τότε λοιπόν,βγήκε και αυτό το άρθρο που δεν έχει ακόμα αποδειχθεί η ακρίβεια του αλλα και η ταυτότητα του συγγραφέα.

ΔΕν θα σας αναφαίρουμε το άρθρο, μιας και όπως προείπαμε δεν γνωρίζουμε εαν προκειται για αληθειες ή για μυθοπλασίες, ωστόσο πολλά στοιχεία έχουν επαρκείς λεπτομέριες για να αποδειχθεί ότι έχουν μια βάση. Ακόμα ιστορικά έχουμε και το προσφατο παρελθόν της Ναζιστικής Γερμανίας με τα πειράματα του Μένγκελε σε ανθρώπους και σε παιδιά.

Ο Εν λόγο μετανάστης ξεκινάει την αφήγηση του λέγοντας ότι ηταν αλυσοδεμένος στα κάγκελα μπροστα σε ένα χώρο συλλογής παιδιών.
Κάπου εκεί αρχίζει να αναφαίρει τις εγκαταστάσεις.
Ο χώρος που αποστραγγιζανε το αίμα απο τα παιδιά, κυρίως ηλικίας κάτω των 15 ετών και το χημείο, όπου γίνονται ή απαραίτητες διαδικασίες για να βγεί στην αγορά η "αμβροσία¨' τους.

"Μου είπε για ένα φάρμακο που ονομάζεται adrenochrome που θα μπορούσε να παράγει ένα υψηλό "κεφι" πέραν των άλλων. Και σε αντίθεση με αυτά τα άλλα φάρμακα, δεν υπάρχουν κακές επιδράσεις. Το αντίθετο. υπάρχουν σημαντικά οφέλη από την κατανάλωσή του: μεγαλύτερη υγεία, αυξημένη ζωντάνια και πλήθος άλλων, μικρότερων αποτελεσμάτων. Συνδυάστε αυτούς με έντονη αίσθηση ευφορίας και έχετε μια σημαντική ζήτηση."

Αναφαίρει κάπου στο κείμενο του.

Στην συνέχεια μιλάει για μαζικούς ταφους, για αποστραγγισμένα σώματα παιδιών που θυσιαστηκαν για την ευτυχία αυτών.

Κάπου στο άρθρο αναφαίρει και μια αίθουσα. Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί, αλλα και αν έχουν βάση τα όσα λέει.

Μιλάει για μια άιθουσα. Μια αίθουσα που γινόταν η χρηση του adrenochrome.
Αρχηγοί κρατών, ηγέτες, πρόσωπα αρκετά επιφανή πάνω απο χρυσούς δίσκους που είχαν πάνω τις ενέσεις.
Και κάπου εκεί καθόταν ένας τύπος. Μεγάλος ηγέτης.Όχι απο αυτούς που συνηθίζουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση,αλλα απο αυτούς που βρίσκονται πίσω απο την σκηνή και κινούν τα νήματα.


Ξαναλέω, δεν ξέρω την ακρίβεια του άρθρου ούτε νομίζω μπορούμε να το διασταυρώσουμε. Κάποιος Σουηδός δημοσιογράφος αναφαίρει ότι πηγε να βγάλει το θέμα στην επιφάνεια, αλλα κάηκε σε φωτιά που ξέσκασε στο σπίτι του.

Ωστόσο έχουμε αναφορές και επίσης επαρκή αποδεικτικά στοιχεία με τη μορφή αμέτρητων μαρτυριών από θύματα που επιβιώνουν (πηγή, πηγή, πηγή), αφαίγοντες λατρείας (πηγή, ), καθώς και επιβολής του νόμου (πηγή, πηγή, πηγή) βασανιστήρια, βιασμό και δολοφονία παιδιών σε τελετουργίες αίματος.


Παρακολουθήστε το παρακάτω ντοκιμαντέρ για το Adrenochrome και πώς αποκτάται κατά τη διάρκεια των τελετουργιών του σατανικού αίματος:




Σχόλια