Τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς από το Billboard!


To περιοδικό Billboard δημοσίευσε την λίστα με τα 100 καλύτερα τραγούδια της χρονιάς! Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με βάση τις μετρήσεις του ραδιοφωνικού airplay μέσω της εταιρείας Nielsen BDS και την καταγραφή των πωλήσεων (όπως μετρήθηκαν από την Nielsen SoundScan) αλλά και όλη την streaming δραστηριότητα που σημειώθηκε μέσα στο 2010.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Ke$ha με το “Tik Tok”, που ήταν το πρώτο single από το debut album της με τίτλο “Animal”. Την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, κατέλαβαν δυο συγκροτήματα που χρησιμοποιούν έντονα country pop ηχοχρώματα και μας εξέπληξαν φέτος με την μελωδικότητα των singles τους. Οι Lady Antebellum με το “Need You Now” τερμάτισαν δεύτεροι, ενώ οι Train βρέθηκαν στην τρίτη θέση, με το “Hey Soul Sister”. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ένα sexy κορίτσι από την Καλιφόρνια, που της αρέσει να χορεύει και να περνάει όμορφα με τον δικό της τρόπο, ή Katy Perry με το “California Gurls”. Την πεντάδα έκλεισε ο R&B/Pop γόης Usher, με το smash hit του καλοκαιριού “OMG”, αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον will.i.am.

O Eminem, που μέσα στην χρονιά έκανε ένα θριαμβευτικό comeback στην δισκογραφία με το album “Recovery” καταλαμβάνει την έβδομη θέση, με το ντουέτο του με την Rihanna για το “Love The Way You Lie”. Που βρίσκεται όμως η απόλυτη εκκεντρική star Lady Gaga; Μόλις στην όγδοη θέση, με το “Bad Romance”, αλλά μάλλον παρηγορείται με τον τίτλο που της χάρισαν τα MTV News. Ακολουθεί αναλυτικά τα 20 καλύτερα τραγούδια του Top 100 Hot Songs από το Billboard:

  1. Ke$ha – Tik Tok
  2. Lady Antebellum – Need You Now
  3. Train - Hey Soul Sister
  4. Katy Perry – California Gurls
  5. Usher – OMG
  6. B.o.B feat. Hayley Williams – Airplanes
  7. Eminem feat. Rihanna – Love The Way You Lie
  8. Lady Gaga – Bad Romance
  9. Taio Cruz – Dynamite
  10. Taio Cruz feat. Ludacris – Break Your Heart
  11. B.o.B feat. Bruno Mars – Nothin On You
  12. Enrique Iglesias feat. Pitbull – I Like It
  13. Young Money feat. Lloyd – Bedrock
  14. Jason Derulo –In My Head
  15. Rihanna - Rude Boy
  16. Lady Gaga feat. Beyonce – Telephone
  17. Katy Perry – Teenage Dream
  18. Bruno Mars – Just The Way You Are
  19. Mike Posner –Cooler Than Me
  20. Black Eyed Peas – Imma Be
mtvgreece.gr

Σχόλια