Ζιντάν, Ρονάλντο… Μιραλάς!


Το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα κόντρα στην… παρέα των Ζιντάν και Ρονάλντο, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 21:15 στο «Γ. Καραϊσκάκης», είναι από μόνο του μία γιορτή για το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, την ίδια ημέρα, είναι πολύ πιθανό ο Βαγγέλης Μαρινάκης να δώσει… αφορμή στους φίλους των «ερυθρόλευκων» που θα βρεθούν στο Φάληρο, για περαιτέρω πανηγυρισμούς.

Πως; Ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς!

Το παραπάνω σενάριο είναι υπαρκτό και (φυσικά) ιδανικό, μιας και ο κόσμος του Ολυμπιακού, σε ένα ματς όπου θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει από κοντά ζωντανούς «θρύλους» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, θα έχει -επίσης- την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη… μεταγραφή της ομάδας του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και μάλιστα, ενός παίκτη που έχει μπει, ήδη, στις καρδιές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, το τελικό ραντεβού με τον μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού είναι προγραμματισμένο για τις 14 του μήνα, στο περιθώριο της αναμέτρησης κατά της φτώχειας!

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να έχει «τελειώσει» την υπόθεση μέχρι τα μέσα του μήνα, οπότε οι ανακοινώσεις είναι θέμα… μίας εβδομάδας.

Εξάλλου, οι συζητήσεις με τη Σεντ Ετιέν είναι σε πολύ καλό δρόμο για να πέσει το ποσό απόκτησης του Μιραλάς κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ.

Νίκος Ράλλης
http://www.sport-fm.gr/

Σχόλια