Κοκκίνου, Βανδή, Νίνο, Σπανού, Πετρέλης, Καλλίδης: Τι έκαναν όλοι μαζεμένοι;Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Ελισάβερ Σπανού, Πάνος Καλλίδης, Ιωακείμ Φωκάς, Στέλλα Καλλή και ο Φοίβος…Τι έκαναν αλήθεια όλοι μαζί; Η απάντηση βρίσκεται στο remake της μεγάλης επιτυχίας, «Χριστούγεννα» που πρωτοτραγούδησε η Δέσποινα Βανδή. Για τις ανάγκες λοιπόν του videoclip μαζεύτηκαν στο κατάστημα δώρων “At Home” στη Φιλοθέη και αν λάβουμε υπόψη μας τις φωτογραφίες, δεν τα πέρασαν καθόλου άσχημα!

Το remake ήταν μία ιδέα του Νίνο και έγινε για καλό σκοπό. Τα έσοδα από τις ψηφιακές αγορές του τραγουδιού θα διατεθούν για την εγχείρηση του 24χρονου Πέτρου Ζαφείρη, ο οποίος μετά από μεγάλο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, κινδυνεύει να μείνει για πάντα ανάπηρος.

«Με τον τρόπο μας βοηθάμε ένα παιδί να περπατήσει και να χαρεί τη ζωή, όπως του το οφείλει η ίδια η ζωή», δηλώνει στο ΟΚ! η Έλλη Κοκκίνου, ενώ ο Θάνος Πετρέλης λέει: «Όποτε μου ζητηθεί προσφέρω τη βοήθειά μου. Από εκεί και πέρα ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί».

http://www.protothema.gr/

Σχόλια