Σκότωσε τα παιδιά της και αυτοκτόνησε


Σοκ έχει προκαλέσει στη Βόρεια Ουαλία η απόφαση μίας 36χρονης μητέρας να σκοτώσει τα δύο της παιδιά και μετά να βάλει τέλος στη ζωή της, τέσσερις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Κανείς από τους φίλους της οικογένειας δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 36χρονη Melanie Stevens τη μία μέρα έφτιαχνε χριστουγεννιάτικα εδέσματα μαζί με τα δύο της παιδιά Philip και Isaac και την επόμενη μέρα αποφάσισε να σπείρει το θάνατο στην οικογένεια της.

Τα τρία πτώματα βρήκε η αστυνομία όταν συγγενείς και γείτονες τηλεφώνησαν γιατί ανησυχούσαν που είχαν δύο μέρες να τους δούνε. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα αφού η Μέλανι είχε κλειδώσει καλά πριν προχωρήσει στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

“Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε από το Σάββατο. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η Melanie θα έκανε κάτι τέτοιο ειδικά στα παιδιά της που αγαπούσε σαν τρελή”, είπε ο Rodnie Evans , φίλος της οικογένειας.

Ο πρώην σύζυγος της δηλώνει συγκλονισμένος. Είχαν χωρίσει πριν από 5 χρόνια και μαζί είχαν τρία παιδιά ηλικία. Τα δύο παιδιά που σκότωσε δεν γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο πατέρας τους.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας η Melanie Stevens έπασχε από κατάθλιψη ωστόσο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα τις επόμενες μέρες.

http://www.newsbomb.gr

Σχόλια