«Θέλει χρόνο ο Ολυμπιακός»


Καλό χαρακτήρισε το ξεκίνημα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μιλώντας αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. O πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι είναι τιμή για τον ίδιο που θα παίξει στο φιλικό κατά της φτώχιας, ενώ επεσήμανε για τον Ριέρα πως θέλει χρόνο προσαρμογής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο “Τζόλε” για:

Τον φιλικό αγώνα κατά της φτώχιας: «Είναι μια μεγάλη προσπάθεια από τη μεριά του Ολυμπιακού, ένα σημαντικό γεγονός κατά της φτώχιας, με εκπροσώπους όπως Ζιντάν και ο Ρονάλντο. Δίνεται μια ευκαιρία στον κόσμο να ανταποκριθεί. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να έχει αποτέλεσμα και στο οικονομικό κομμάτι».

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει, με το πρώτο να είναι κόντρα στην Μπενφίκα. Πιο παλιά έπαιζαν οι φίλοι του Ζιντάν εναντίον εκείνων του Ρονάλντο, ενώ τώρα είναι στην ίδια ομάδα και αγωνίζονται με μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός. Θέλουμε να έχουμε την ανταπόκριση του κόσμου και να έρθουν να το ευχαριστηθούν όλοι, ώστε να έχει αποτέλεσμα ο σκοπός».

Την επιστροφή στην προπονήσεις: «Θα κάνουμε σήμερα προπόνηση με την τωρινή ομάδα. Είμαστε ένας καλός συνδυασμός και θέλω να πιστεύω και αποτελεσματικός».

Το ότι θα αγωνιστεί και πάλι στο “Καραϊσκάκη”: «Η αλήθεια είναι ότι είναι σημαντικό και για μένα. Επιστρέφω εδώ μετά από ενάμισι χρόνο και μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω σε αυτό το γήπεδο όπου έζησα με πολλές όμορφες στιγμές».

Τους Ζιντάν και Ρονάλντο: «Έχω παίξει με αντιπάλους και τους δύο, κόντρα σε Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης».

Τον Ολυμπιακό: «Έχει ξεκινήσει αρκετά καλά, με θετικά αποτελέσματα, εκτός από την πρώτη αγωνιστική που γύρισε ανάποδα το ματς. Ο Ολυμπιακός δημιουργεί ομάδα κι αυτό δεν γίνεται σε 2-3 μήνες, ειδικά από τη στιγμή που φέτος ήρθαν 15 καινούργιοι παίκτες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες και θέλουν χρόνο, όπως άλλωστε και ο Βαλβέρδε, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα λίγες μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Θέλει χρόνο να προσαρμοστεί και να γνωρίσει περισσότερα πράγματα».

Την ομάδα που αγωνιζόταν με την τωρινή: «Δεν είναι ωραίο να συγκρίνεις ποια ομάδα είναι καλύτερη ή χειρότερη. Τότε είχαμε αρκετούς παίκτες που ήταν πολύ καιρό στην ομάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια και στην προηγούμενη φορά του Βαλβέρδε ήταν πιο έμπειρη. Από εκεί και πέρα έγινε μεγάλη ανανέωση, πράγμα καλό για την ομάδα αφού το χρειαζόταν».

Το μέλλον: «Άφησα έναν χρόνο να κυλήσει για να ξεκουραστώ και να απολαύσω την οικογένειά μου. Από εδώ και πέρα έχω στόχο να τελειώσω προπονητική και μάνατζερ. Από την άνοιξη θα αρχίσω σεμινάρια στη Σερβία γιατί θέλω να έχω αυτά τα χαρτιά και από κει και πέρα βλέπουμε».

Τον Ριέρα: «Έχει προσφέρει ο Ριέρα. Η στατιστική αποτελεί ένα κριτήριο και μετράει πλέον στο ποδόσφαιρο. Έχει σκοράρει, έχει ασίστ κι όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι, είναι πολύ καλός παίκτης, ο οποίος δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο που μπορεί. Θέλει ακόμα χρόνο προσαρμογής. Και σε άλλες ομάδες γίνεται αυτό, είναι ανάλογα τον ποδοσφαιριστή».

Νίκος Μάρκου
http://www.sport-fm.gr/

Σχόλια