Τα λάθη των γυναικών στο σεξ


Σίγουρα σας έχει συμβεί να μην μένετε ικανοποιημένες από το σεξ που κάνετε, όχι λόγω ανεπάρκειας του συντρόφου σας, αλλά λόγω των πολλών σκέψεων που περνούν εκείνη την ώρα από το κεφάλι σας και δε σας αποπροσανατολίζουν… από το στόχο. Οι ψυχολόγοι ειδικοί σε θέματα σεξ έχουν εντοπίσει τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες την ώρα της ερωτικής πράξης:

- Σκέφτονται πάρα πολύ

Οι γυναίκες την ώρα που κάνουν σεξ δεν πρέπει να σκέφτονται«άραγε με αγαπάει, αυτά που κάνει μαζί μου τα έχει κάνει και με άλλες, τελικά θα παντρευτούμε» και άλλου είδους τέτοιες ερωτήσεις.

- Έχουν πολλές αναστολές

Οι γυναίκες λόγω της ανατροφής τους επί σειρά ετών έχουν πολλές αναστολές στην ερωτική πράξη και σκέφτονται μήπως κάνουν κάτι κακό ή αν τους συμβεί μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη πώς θα την αντιμετωπίσουν, μήπως δεν είναι καλά κορίτσια που κάνουν έρωτα με κάποιον άντρα που δεν έχουν παντρευτεί κλπ.

- Ντρέπονται να ζητήσουν και να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν

Τα θηλυκά πρέπει να διεκδικούν με θάρρος αυτό που θέλουν διότι η ερωτική πράξη γίνεται για να ικανοποιηθούν και οι δύο.
- Ντρέπονται πάρα πολύ για τον εαυτό τους και για το σώμα τους.

Η σκέψη ότι «δεν έχω ωραίο σώμα» πρέπει να διαγράφεται την ώρα του σεξ. Άλλωστε αν ο σύντροφός σας είχε πρόβλημα με αυτό, δε θα μοιραζόταν μαζί σας μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή.

http://www.newsbomb.gr

Σχόλια