Οι παρέες γράφουν ιστορία...


Μια παρέα πολύ σημερινή και πολύ δημιουργική εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σεραφείμ Φυντανίδη «Οι παρέες γράφουν ιστορία». Η παρέα των θεατρικών συγγραφέων Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, που τα 20 τελευταία χρόνια έφεραν ένα νέο πνεύμα και ένα νέο αέρα στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.
Μαζί τους στην εκπομπή οι ηθοποιοί: Ελένη Γερασιμίδου, Νένα Μεντή, Μίνα Αδαμάκη, Άννα Κυριακού, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Επίσης, η Αφροδίτη Μάνου που έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική για όλα τους τα έργα και οι τραγουδιστές Τζίνη Παπαδοπούλου και Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ.
Μια εκπομπή, όχι μόνο εορταστική, αλλά και αφορμή για αναμνήσεις, συγκινήσεις, προβληματισμό, χιούμορ και πολλά τραγούδια.
Η καλύτερη εκπομπή της χθεσινής μέρας και μια από τις καλύτερες των τελευταίων μηνών...

Σχόλια

  1. Συμφωνω απολυτα,πολυ ωραιο αφιερωμα στους δυο καλυτερους συγγραφεις των τελευταιων 20 και πλεον χρονων οσον αφορα την κωμωδια.επισης χαρηκα πολυ που ειδα μαζι τους ολους αυτους τους σπουδαιους κωμικους που εχουν γραψει ιστορια στην ιδιωτικη τηλεοραση.ευτυχως δηλαδη που υπαρχουν εκπομπες σαν κι αυτη του φυντανιδη στην ερτ και βλεπουμε που και που και κανεναν αξιολογο ανθρωπο,γιατι αν περιμεναμε απο τα ιδιωτικα καναλια......μονο κουτσομπολιο θα βλεπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....