«Ψώνια» από Ελλάδα ο Ολυμπιακός


Οι περιπτώσεις των Μανιάτη και Ντουγκλάο είναι αυτές που απασχολούν τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση Κουμόρτζι. Καμία ανησυχία για την αργοπορία του μάνατζερ του Μιραλάς.

Τη συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου θα συζητηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού περιμένουν άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Οι Πειραιώτες αναμένεται να ελέγξουν πολλές περιπτώσεις από τον ελληνικό χώρο, με τον Γιάννη Μανιάτη να φιγουράρει στην υψηλότερη θέση της λίστας του Ισπανού προπονητή. Ο αμυντικός του Πανιωνίου θεωρείται ιδανική λύση πίσω από τον Τοροσίδη ή ακόμα και για βασικός ώστε να απελευθερωθεί ο «Τόρο» και να χρησιμοποιηθεί σε άλλες θέσεις μέσα στην ομάδα.

Η άλλη περίπτωση ακούει στο όνομα του Ντουγκλάο της Καβάλας, αν και ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς παίκτες στο ρόστερ του για την αμυντική του γραμμή. Ωστόσο ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει να βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τους «ερυθρολεύκους» και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση το καλοκαίρι. Επίσης στη λίστα με τους «στόχους» της ομάδας είναι και ο Κουμόρτζι, για τον οποίο όμως υπάρχουν ενδοιασμοί, αφού ούτε τις πολύ καλές περσινές του εμφανίσεις πραγματοποιεί, αλλά και έχει συχνά προβλήματα τραυματισμών.

Αργεί ο Ενροτό

Στον φιλικό αγώνα κατά της φτώχειας που θα γίνει το «Καραϊσκάκη» αναμενόταν να βρεθεί ο Κριστόφ Ενροτό, αλλά όπως ειδοποίησε του ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο μάνατζερ του Μιραλάς θα αργήσει να έρθει την Ελλάδα κάποιες μέρες. Στις τάξεις του συλλόγου όμως δεν υπάρχει ανησυχία, αφού έχει ήδη παρθεί η απόφαση να αποκτήσουν τον παίκτη. Ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού κάνει προσπάθειες να πέσει η Σεντ Ετιέν κάτω από τα δυόμισι εκατομμύρια ευρώ και τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά.

Ποιοι φεύγουν

Εκτός βέβαια από τις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης υπάρχει και το θέμα αυτών που θα αποχωρήσουν. Μερικοί ποδοσφαιριστές βλέποντας πως δεν έχουν χρόνο συμμετοχής αρχίζουν να μελετούν περιπτώσεις δανεισμού. Μήτρογλου, Ζαϊρί, Γκαλίτσιος και Νέμεθ είναι οι βασικότεροι υποψήφιοι.

Φίσκα το Καραϊσκάκη

Sold out πάει να κάνει ο Ολυμπιακός στον αγώνα κατά της φτώχειας, αφού τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση εξαφανίζονται με ταχείς ρυθμούς. Στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από το γεγονός αυτό αφού τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για «ιερό» σκοπό. Εκτός όμως από το σπουδαίο φιλικό ματς, με πολύ γοργούς ρυθμούς φεύγουν και τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με τους υπεύθυνους των Πειραιωτών να κάνουν λόγο για διπλό sold out.

Νίκος Μάρκου
http://www.sport-fm.gr

Σχόλια