Ετρωγε επι δυο ημερες για να γίνει η πιο παχιά γυναίκα στον κόσμο - Τα κατάφερε;


Η Ντόνα Σίμσον από το Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών, στην προσπάθειά της να γίνει η παχύτερη γυναίκα στον κόσμο έφαγε 30.000 θερμίδες!

Η 46χρονη γυναίκα ήδη ζυγίζει 292 κιλά, αλλά δεν της αρκεί αυτό και θέλει να μπει στο Βιβλίο Γκίνες των Ρεκόρ ως η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο.

Γι΄ αυτό το λόγο κάθισε στο τραπέζι ανήμερα Χριστούγεννα και έφαγε τόσο όσο θα αρκούσε για να τραφεί μια ολόκληρη οικογένεια.

Eίναι ανύπαντρη μητέρα δύο μικρών παιδιών και είχε μπει στο Γκίνες, το 2007, με αφορμή τη γέννηση της κόρης της ως η παχύτερη μητέρα στον κόσμο: την ώρα του τοκετού ζύγιζε 241 κιλά.

Από τότε παίρνει συνεχώς βάρος, αφού το πάχος είναι …η δουλειά της! Πληρώνεται για τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ διατηρεί δική της ιστοσελίδα, στην οποία το κοινό καταθέτει τον οβολό του για να τη βλέπει να τρώει. Η ίδια δηλώνει ότι παρά το πάχος της είναι απολύτως υγιής και προσθέτει ότι όσοι αισθάνονται ένοχοι κάθε φορά που τρώνε είναι τουλάχιστον αστείοι.

Το 30.000 θερμίδων χριστουγεννιάτικο μενού της Ντόνας Σίμσον:

-Δύο γαλοπούλες συνολικού βάρους 11 κιλών

-Δύο μπούτια χοιρινού καραμελωμένου με σφένδαμο βάρους επτά κιλών.

-Ψητές πατάτες βάρους 4,5 κιλών

-Πουρέ πατάτας βάρους 2,2 κιλών

-Καρότα βάρους 2,2 κιλών

-Γλυκό καλαμπόκι βάρους 2,2 κιλών

-Όλα τα παραπάνω με διάφορες εποχικές σάλτσες

-Ενα μεγάλο δίσκο με ανάμεικτη πράσινη σαλάτα

-Για επιδόρπιο προτίμησε μια δικής της επινόησης σύνθεση: Σε ένα μεγάλο μπολ χτύπησε τυρί κρέμα, σαντιγύ, μπισκότα και μαρσμάλοου.

newsit.gr

Σχόλια