Γιατί μπήκαν στο στόχαστρο Ριάνα και Αγκιλέρα;


Στη Βρετανία το X-Factor είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σόου, με σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού να καθηλώνεται μπροστά τη μικρή οθόνη για να δει τα μουσικά ταξίδια των διαγωνιζομένων. Ο τελικός που έγινε το Σαββατοκύριακο είχε πολύ λάμψη και μεγάλα ονόματα, ωστόσο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο λόγος; Οι πολύ προκλητικές εμφανίσεις των Ριάνα και Κριστίνα Αγκιλέρα, που πήγαν για να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα δημοσιότητας, ωστόσο συγκέντρωσαν τα πυρά των τηλεθεατών.


Τα τηλέφωνα του τηλεοπτικού σταθμού που προβάλλει το σόου πήραν φωτιά καθώς πολλοί γονείς παραπονέθηκαν ότι δε γίνεται να προβάλλονται τέτοιες εικόνες από μία παραγωγή που κατά κύριο λόγο απευθύνεται σε ανηλίκους.



Η Αγκιλέρα εμφανίστηκε με ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα και περιστοιχιζόταν από χορεύτριες με νεγκλιζέ, η δε Ριάνα έδινε μάχη για να κρατήσει στη θέση του το μπουστάκι που φόραγε. Ειδικά η εμφάνιση της Αγκιλέρα στο τραγούδι Express συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια με τους τηλεθεατές σοκαρισμένους από αυτά που έκανε στη σκηνή με το γυναικείο της μπαλέτο!




«Φωτιά» πήραν και το Facebook με το Twitter και τα σχόλια και εκεί δεν ήταν καθόλου κολακευτικά για τις δύο σταρ που πετάχτηκαν στην Αγγλία από τις ΗΠΑ μόνο και μόνο για τον τελικό.









http://www.protothema.gr

Σχόλια