Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της


«Πιπεράτες» αποκαλύψεις για τα προσωπικά της έκανε η Έλλη Κοκκίνου, που μίλησε για πρώτη φορά για το δύσκολο διάστημα μετά το διαζύγιό της. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως έχει κάνει one night stand με φίλο της, ενώ αποκάλυψε τι νούμερο σουτιέν φοράει!
«Μια φορά έχω κάνει one night stand και ήταν φίλος μου, δεν ήταν άγνωστος», απάντησε χωρίς περιστροφές η Έλλη σε σχετική ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου.

Μιλώντας για τον χωρισμό της, η τραγουδίστρια τον χαρακτήρισε περίεργο και αποκάλυψε πως η σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη είναι ακόμα τεταμένη. «Είναι λίγο περίεργος αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα στρώσει. Πάντα φταίνε και οι δύο σε κάποιες καταστάσεις... Ακόμα είμαστε σε έντονη φάση αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως ο καθένας μπορεί να εμφανιστεί με νέο σύντροφο ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Εκεί που η Έλλη τα έχασε λίγο ήταν όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος την ρώτησε τι νούμερο σουτιέν φοράει: «Εξαρτάται το σουτιέν, δεν θυμάμαι. Νομίζω 3, 3 και κάτι... Πρέπει να το μικρύνω λίγο γιατί έχω ένα θέμα», απάντησε γελώντας.

GOSSIP-TV.GR

Σχόλια