Προβοκάτσια made in USA


Το τελευταίο δίμηνο – κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς η ελληνική κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου δίνει ένα σκληρό αγώνα για την εθνική μας επιβίωση- κυκλοφορεί από άγνωστη πηγή, σε επιλεγμένα κέντρα, ένα κείμενο που εμφανίζεται να το έχει υπογράψει ο Ανδρέας Παπανδρέου, τον Αύγουστο του 1974 και να είναι μια μυστική συμφωνία Ανδρέα με τη CIA, η οποία ορίζει τα εξής απίστευτα:

Για τη δημιουργία και στήριξη του κινήματος Παπανδρέου στην Ελλάδα (το ΠΑΣΟΚ δηλαδή) οι εταιρείες που θα καταθέσουν σε τραπεζικό λογαριασμό 100.000.000 δολ., είναι η ARAMCO (αραβικών συμφερόντων πετρελαϊκή εταιρεία) η τράπεζα Chase Manhattan Bank και δυο άλλες αμερικανικές εταιρείες, των οποίων το όνομα έχει διαγραφεί από το σχετικό απόρρητο εννοείται, έγγραφο.

Αντίγραφο του κατάπτυστου αυτού εγγράφου έχει το newsbomb.gr και το παρουσιάζει σήμερα.

Έχει τη σφραγίδα και το λογότυπο του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας και εμφανίζει τον εξής κωδικό: ΄΄Απόρρητο 7271 NSA/WAS (11-58-AR/29-74)΄΄.

Εμφανίζει και μια υπογραφή του Ανδρέα Παπανδρέου, προφανώς πλαστογραφημένη και ορίζει τα εξής ως παραχώρηση του Ανδρέα στους Αμερικανούς χρηματοδότες του:

  1. Επιτρέπονται φραστικές υπερβολές του Ανδρέα για ΝΑΤΟ και ΕΟΚ- όχι όμως σύγκρουση, ανοικτός πόλεμος και αποχώρηση της Ελλάδας.
  2. Η μελλοντική κυβέρνηση Παπανδρέου δε θα ανακινήσει θέμα Κύπρου με αντιπαροχή τη μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.
  3. Σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματικούς του ΝΑΤΟ για τυχόν ανησυχίες τους σχετικά με ΄΄αριστερές΄΄ κινήσεις Ανδρέα.
  4. Πρέπει όταν αναλάβει πρωθυπουργός να ελαχιστοποιήσει τη δύναμη ΚΚΕ.
  5. Τέλος η ανοχή στην τρομοκρατία. Συνεργασία με ΗΠΑ για την αντιμετώπισή της στην Ελλάδα.


http://www.newsbomb.gr/apokalupseis/story/probokatsia-made-in-usa

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....