Κουνελάκι του Playboy η μελλοντική πριγκίπισσα


Η Kate Middleton, η μνηστή του πρίγκιπα Γουίλιαμ της Ουαλίας, εμφανίστηκε τον Ιούνιο του 2007 ως…κουνελάκι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, καλεσμένη σε πάρτι, για την παρουσίαση ενός DVD με τίτλο «Rabbit Fever» και περιεχόμενο για… ενηλίκους, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail.

Το φιλμ Rabbit Fever αναφέρεται σε έναν… δονητή και στην εξάρτηση που παθαίνουν από αυτόν πολλές γυναίκες. Η πιο διάσημη μνηστή του κόσμου, είπε πως δεν είχε ιδέα ότι αυτό ήταν το περιεχόμενο της ταινίας και πως πήγε εκεί γιατί είχε κοινούς γνωστούς με τον σκηνοθέτη.
Για ένα ζευγάρι αυτιών κουνελιού φαίνεται πως θυσίασε τον τίτλο «σεμνή, αλλά κλασικά σέξι», όπως και τη θέση της στις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο. Εκείνη την περίοδο πάντως είχε χωρίσει με τον αγαπημένο της, Γουίλιαμ και λέγεται ότι έτσι θέλησε να τραβήξει την προσοχή των ανδρών και να διασκεδάσει, πράγμα που έκανε, αφού χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως και πρωίας με πολλούς «γλεντζέδες», ενώ είχε φροντίσει να πάρει και δυνάμεις, αφού λίγο πριν ριχτεί στο πάρτι, είχε πάει με φίλους στο φαγάδικο «Butcher’s Hook».

Δεν είναι, όμως, μόνο τα αυτιά... Ντυμένη με ένα στράπλες μπλουζάκι που μετά βίας κάλυπτε την κοιλιά και με μια φούστα «φλοράλ», συνδυασμένη με σανδάλια ξεσάλωσε για τα καλά η πριγκίπισσα και όπως πολλοί υποστηρίζουν το έκανε για να δει ο Γουίλιαμ πως περνάει καλά και είναι μια χαρά. Φεύγοντας πήρε και το δωράκι της, ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε ένα από τα προϊόντα που ενέπνευσαν την παραγωγή του εν λόγω φιλμ

http://www.protothema.gr

Σχόλια