Simon Cowell: Ο άνθρωπος που ‘έκλεψε’ τον Λεβέντη από την Ελλάδα!


O Γιώργος Λεβέντης δεν θα μπορούσε να πει «όχι» σ' έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους των talent shows. Ο γνωστός «κακός» κριτής του «Αmerican Idol», ο Simon Cowell κατέλαβε την τέταρτη θέση στη λίστα του «Entertainment Weekly» με τους 100 ισχυρότερους ανθρώπους της παγκόσμιας βιομηχανίας ψυχαγωγίας. Ο διάσημος παραγωγός συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο πλούσιων ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας. Ο πρώην γενικός διευθυντής τηλεόρασης του ANT1 Γιώργος Λεβέντης αποκαλύπτει τους λόγους που τον ανάγκασαν να αφήσει το κανάλι με το οποίο συνεργαζόταν.
Ο Γιώργος Λεβέντης θα αναλάβει τη θέση του Head OF International Production της εταιρείας του Simon Cowell και θα ασχοληθεί με το λανσάρισμα του XFactor στις ΗΠΑ.
Όσον αφορά το πώς θα καλυφθεί το κενό του στην κριτική επιτροπή του XFactor, ο Γιώργος Λεβέντης ανάφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του: «θα παραμείνω στην κριτική επιτροπή μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά θα δούμε το ενδεχόμενο αν είναι εφικτό για τα επόμενα live να έρχομαι κάθε Παρασκευή στην Αθήνα.
trelokouneli

Σχόλια