Τα Σκάνδαλα Του 2010:Ποιοί διάσημοι απασχόλησαν περισσότερο με την ζωή τους;


Το 2010 ήταν άλλη μία χρονιά που οι διάσημοι απασχόλησαν τα media με τις πράξεις τους και τα κατορθώματα τους. Διαζύγια, χωρισμοί, διακστήρια, εξώγαμα και πολλά άλλα που πέρασαν οι celebrities την χρονιά που πέρασε.

Σάντρα μπούλοκ

Η Σάντρα Μπούλοκ πέρασε μία πολύ ιδιαίτερη και αντιφατική χρονιά. Από την μία κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα της βραβείο Όσκαρ και υιοθέτησε ένα παιδί ενώ από την άλλη είδε την προσωπική της ζωή να καταρρέει όταν μία γυναίκα αποκάλυψε πως ο άντρας της Τζέσε Τζέιμς είχε σχέση μαζί της για 11 μήνες. Η γυναίκα (η οποία έκανε τις αποκαλύψεις επώνυμα) αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες της σχέσης της ενώ ακόμα δήλωσε ότι νόμιζε ότι ο Τζέσε Τζέιμς είχε χωρίσει με την Σάντρα Μπούλοκ όσο καιρό ήταν μαζί. Η διάσημη ηθοποιός αμέσως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ο σύζυγός της επέστρεψε στο Τέξας όπου ζούσε πριν το γάμο και κυκλοφορούσε κανονικά με την καινούργια του σύντροφο ενώ η Σάντρα επικεντρώθηκε στον γιο της.


Τάιγκερ γουντς

Αυτό το σκάνδαλο μπορεί να ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες του 2009 αλλά κατά την διάρκεια του 2010 εκτός από την έκδοση διαζυγίου είχαμε όλο και περισσότερες αποκαλύψεις. Ο Τάιγκερ Γούντς χώρισε με την Έλιν Νορντρέγκεν όταν εκείνη ανακάλυψε πως ο άντρας της είχε 13(!) ερωμένες (μερικές εδώ). Όλα ξεκίνησαν την νύχτα που ο διάσημος γκόλφερ μετά από τον άγριο τσακωμό με την σύζυγό του έπεσε με το σπασμένο του (από τις επιθέσεις της Έλιν) τζιπ του σε ένα δέντρο. Από εκεί και έπειτα όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για πορνοστάρ που είχαν σχέση με τον Τάιγκερ έβλεπαν το φως της δημοσιότητας ενώ η Έλιν εκτός από την κηδεμονία των παιδιών, απαίτησε στο διαζύγιο μεγάλο μέρος της περιουσίας. Ο Τάγικερ Γούντς σε μία προσπάθεια να σώσει τον γάμο του πήγε και σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ ενώ η Έλιν μετακόμισε μόνιμα στην Σουηδία.


Άστον Κούτσερ

Ένα δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού Star άναψε φωτιές στο γάμο του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μουρ. Σύμφωνα με το περιοδικό ο διάσημος ηθοποιός είχε σχέση με ξανθιά νεαρή γυναίκα. Επίσης υπήρχαν μάρτυρες που τους είχαν δει να φιλιούνται σε εστιατόριο ενώ το φως της δημοσιότητας είδαν πολλά –πονηρά- μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δυό τους. Παρά τις αποκαλύψεις το ζευγάρι (με 15 χρόνια διαφορά ηλικίας) δεν αντέδρασε και συνέχισε την ζωή του, ενώ τώρα βρίσκεται για διακοπές στην Αίγυπτο.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου στην Νότιο Αφρική είδε το όνομά του να βρίσκεται παντού, αφού στα 25 του χρόνια έγινε πατέρας. Στην αρχή το μόνο που βγήκε στην δημοσιότητα είναι πως μητέρα του παιδιού δεν είναι η σύντροφός του Ιρίνα Σάικ αλλά κάποια άλλη που ο Κριστιάνο πλήρωσε αδρά όχι μόνο για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού αλλά και για να μην αποκαλύψει την ταυτότητα της. Σύμφωνα όμως με μερικά δημοσιεύματα μητέρα του παιδιού είναι μία αμερικανίδα σερβιτόρα με την οποία ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε μία πολύ σύντομη περιπέτεια. Το παιδί του 25χρονου ζει μαζί του στη Μαδρίτη ενώ το μεγαλώνει η μητέρα του ποδοσφαιριστή.

http://www.yupi.gr/gossip/c14577/Taigker_Goynts.html

Σχόλια