Στα 94 του έγινε πατέρας!


Στα 94 χρόνια του έγινε πατέρας και θεωρείται ο γηραιότερος «νέος» πατέρας στον κόσμο. Ο ινδός αγρότης Raghav Ramajit ανακοίνωσε ότι είναι "περήφανος πατέρας" του Karamjit, ένα μωρό που γεννήθηκε πριν από ένα μήνα σε κυβερνητικό νοσοκομείο.

Ο Raghav δεν είχε παιδιά από την πρώτη σύζυγό του που πέθανε πρόσφατα και ζει με τη σύζυγό του Shakuntala εδώ και 15 χρόνια στην Kharkhoda, 40 χιλιόμετρα μακριά από το Νέο Δελχί.

"Ο γιος μου γεννήθηκε στο νοσοκομείο πριν από ένα μήνα με φυσικό τοκετό", δήλωσε η γυναίκα. Ο Raghav και η Shakuntala ζουν με μια σύνταξη, με δουλειά αγροτική και τις δύο αγελάδες τους.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Kharkhoda, όπου το μωρό γεννήθηκε, δεν απορρίπτει το γεγονός ο γέρος άνδρας να είναι ο πατέρας του Karamjit, αλλά προτιμούν να "περιμένει την έκβαση των κλινικών εξετάσεων" όπως δήλωσαν.

Αν είναι όντως αλήθεια, τότε ο Raghav θα χρεωθεί το παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο μέχρι σήμερα το κατείχε ένας άλλος ινδός αγρότης ο Nanu Ram Jogi, ο οποίος πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία 90 ετών, απέκτησε το 22ο παιδί του.

newsbomb.gr

Σχόλια