Τα ευτράπελα στο πάρτι των Χρυσών Σφαιρών!


Χρυσές Σφαίρες χωρίς πάρτι γίνεται; Δε γίνεται, είπαν πολλοί από τους αστέρες που βρέθηκαν σε αυτή τη μαγική βραδιά στο Hollywood. Αρκετοί ήταν αυτοί που παραμέρισαν για λίγο τις υποχρεώσεις και το έριξαν έξω… μερικοί, ίσως λίγο παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε!

Παραλίγο να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί ξαπλωμένος μες τη μέση του δρόμου ο 27χρονος Andrew Garfield, τον οποίο θα γνωρίσουμε μέσα στην επόμενη χρονιά ως τον νέο Spiderman. Ο βρετανός ηθοποιός, βγαίνοντας από το φημισμένο club του Hollywood «Chateau Marmont» γλίστρησε και παραλίγο να πέσει.

Αν και ο Garfield τελικά γλίτωσε το ρεζιλίκι μπροστά στα δεκάδες φλας τον φωτογράφων που περίμεναν υπομονετικά απ’ έξω, δυστυχώς ο σύντροφος της Jennifer Love Hewitt, δεν είχε την ίδια τύχη. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Andrew Beh, βρέθηκε φαρδύς πλατύς στο δρόμο και μάλιστα παραλίγο να ρίξει και την Hewitt.

Στο εν λόγω πάρτι διασκέδασαν ακόμα οι Julianne Moore, Colin Firth και Mila Kunis, χωρίς ευτυχώς να τους τύχει κάποια δυσάρεστη αναποδιά.

http://www.protothema.gr

Σχόλια