Στηβ Κακέτσης: «Η Μενεγάκη κοροϊδεύει τον κόσμο»


Μια απρόσμενη επίθεση εναντίον της Ελένης Μενεγάκη εξαπέλυσε μιλώντας στο “newsbomb.gr” ο Στηβ Κακέτσης.Ο γνωστός επιχειρηματίας, όταν τον ρωτήσαμε εάν παρακολουθεί τηλεόραση απάντησε καταφατικά, αλλά έκανε λόγο για τηλεοπτική κακομοιριά όπου ο ένας ασχολείται με τον άλλον. «Όλοι ασχολούνται με την κοιλιά της Σκορδά, με το πάχος του Λιάγκα, εάν ο Χαριτάτος την έπεσε στην Μπουλέ. Αστεία πράγματα. Καμία σοβαρότητα δεν υπάρχει πλέον στην τηλεόραση, η οποία έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Κουράσανε, κουράσανε, κουράσανε», τόνισε, αλλά όταν η συζήτηση έφτασε στην Ελένη Μενεγάκη, ποιος είδε τον Κακέτση και δεν τον φοβήθηκε!

«Ο καθένας εξαντλεί κάποια πράγματα για να έχει θεαματικότητα. Άλλος πουλάει την προσωπική του ζωή, άλλος ό,τι έχει. Τη Μενεγάκη τη θεωρώ πανέξυπνη. Είναι σαν την Άντζελα (Δημητρίου). Κοροϊδεύει όλο τον κόσμο. Κάνει την αφελή και τα ξέρει όλα. Ποια αφέλεια της Μενεγάκη; Σας δουλεύει όλους, μαλάκες! Η Μενεγάκη θέλει 500 σαν κι εσάς που τη θεωρείτε χαζή. Ξέρετε πολλές χαζές που πέτυχαν αυτά που πέτυχε η Μενεγάκη; Με τη χαζομάρα της τα έκανε;», είπε στο “newsbomb.gr”.

Την οργή του Στηβ Κακέτση προκάλεσε και η κίνηση του ΣΔΟΕ να σφραγίσει μέσα στις γιορτές έξι νυχτερινά κέντρα που «πιάστηκαν» να φοροδιαφεύγουν. «Όταν όλα πάνε στραβά στο κράτος, φταίει η νύχτα, οι επιχειρηματίες και οι καλλιτέχνες. Από αυτούς της μέρας δεν φταίει κανένας. Είναι δυνατόν τις γιορτινές μέρες που ο κόσμος περιμένει ένα μεροκάματο να κλείνουν τα μαγαζιά; Η χώρα είναι παιδική χαρά. Είμαστε εγκλωβισμένοι και υπάρχουν πολλοί συνένοχοι σε αυτό που έχει συμβεί, μεταξύ αυτών και αρκετοί δημοσιογράφοι», κατέληξε ο επιχειρηματίας.

Ράνια Καρατζαφέρη
http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια