Μυστηριώδης θάνατος ζευγαριού στην Κόρινθο


Πυκνό σκοτάδι καλύπτει τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ένα αντρόγυνο μέσα στο σπίτι του στην Κόρινθο. Και οι δύο βρέθηκαν ξαπλωμένοι στο δάπεδο και σχεδόν γυμνοί, χωρίς όμως να φέρουν εμφανή τραύματα και οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής για να μάθουν αν βρίσκονται μπροστά σε εγκληματική ενέργεια ή συνέβη κάτι άλλο…

Την Αστυνομία ειδοποίησε μια γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού, που ανησύχησε όταν ενημερώθηκε από τους γείτονες ότι ο 77χρονος και η 58χρονη σύντροφός του είχαν τρεις ημέρες να εμφανιστούν και δεν απαντούσαν όταν τους καλούσαν. Ένας αστυνομικός με τη βοήθεια κάποιου συγγενούς παραβίασε το παράθυρο του σπιτιού και είδε ένα ζευγάρι πεσμένο στο πάτωμα.

Η περιοχή αποκλείστηκε και αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας εξέτασαν το σπίτι και τις δυο σορούς. Επί τόπου έφτασε και ο ιατροδικαστής, που όμως δεν βρήκε προφανείς ενδείξεις ανθρωποκτονίας. Το σπίτι δεν έδειχνε αναστατωμένο και η πόρτα ήταν κλειδωμένη κι έτσι το ενδεχόμενο της ληστείας δεν φαίνεται πιθανό. Όπως έγινε γνωστό, ο 77χρονος είχε χάσει πριν από χρόνια την πρώτη του σύζυγο και συζούσε με την 58χρονη.

http://www.protothema.gr

Σχόλια