Πλιάτσικο στα σκηνικά του "Νησιού"!


Σκηνές απείρου κάλλου διαδραματίζονται στο χώρο που γυρίστηκε η δημοφιλής σειρά «Το Νησί», που ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα της. Η σειρά δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί και -όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας Βαγγέλης Μαυρικάκης- έχει ήδη ξεκινήσει το… πλιάτσικο των σκηνικών!
Τι παίρνουν οι φαν –και μη- της σειράς; Πόρτες, παράθυρα, ταμπέλες και γενικώς ό,τι μετακινείται καταγγέλλει ο κ. Μαυρικάκης ζητώντας να προστατευθεί ο χώρος!
«Αυτό που παρουσιάστηκε απόψε είναι μια λεηλάτηση των σκηνικών. Ορισμένοι έξυπνοι πήγανε και αποξήλωσαν τις ταμπέλες που είχανε τα μαγαζιά, τα φανάρια, τα πήραν. Αύριο θα πάρουνε πόρτες, μεθαύριο ακόμα και τοίχους, πιστεύω μέχρι την Κυριακή να μην έχει μείνει τίποτα» υπογράμμισε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος της Ελούντας.


Το δημοτικό συμβούλιο -πανικόβλητο για να προλάβει την... "πλιατσικομανία"- συζήτησε το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Δήμος Αγίου Νικολάου την προστασία και συντήρηση των σκηνικών της δημοφιλούς σειράς, για τα οποία η εταιρεία παραγωγής αποχωρώντας με δημόσια δήλωση υπογράμμισε ότι παραχωρούνται στους τοπικούς φορείς για να αναλάβουν την προστασία και τη φροντίδα τους.
Δεν πρόλαβε να… λύσει όμως το καράβι και ήδη κάποιοι πήραν αναμνηστικά της σειράς στο σπίτι τους!

star

Σχόλια

  1. Πολύς λόγος θα γίνει ακόμη για αυτά τα σκηνικά.Εντάξει το πλιάτσικο είναι καταδικαστέο αλλά από που και ως που έχει υποχρέωση ο δήμος να τα προστατεύσει και να τα συντηρεί μια ζωή στο μικρό χωριό που βρίσκονται.Αυτά ούτως η αλλως έχουν μικρή διάρκεια ζωής και εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες αφού αποτελούν επικαλύψεις και διαμορφόσεις ιδιοκτησιών.Ας τα διατηρήσουν και ας τα προφυλάξουν αν το επιθυμούν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών.
    Πάντως άν εγώ αν θέλω θα πάω να δω την Σπιναλόγκα και όχι τα σκηνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To σκηνές απείρου κάλλους είναι πέρα για πέρα ανακριβές και αδικούν την περιοχή.Είμαι κάτοικος της περιοχής και η όλη φασαρία δημιουργήθηκε από λάθος πληροφόρηση όταν μετά το τέλος μιας εκδήλωσης για το τέλος της σειράς κάποια αντικείμενα αφαιρέθηκαν και φυλάχτηκαν.Αυτό είναι όλο και κάποιοι το θεώρησαν πλιάτσικο.Αλλά το τόσο το κάνουμε ΤΟΣΟ.Μέχρι εδώ.

    Ενας κάτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....