Γυναίκα “αναστήθηκε” λίγο πριν κηδευτεί


Οι νεκροθάφτες στη περιοχή της Κολομβίας, Κάλι, σοκαρίστηκαν όταν το υποτιθέμενο νεκρό σώμα , το οποίο μετέφεραν στη τελευταία κατοικία, ζωντάνεψε!

Η 45χρονη γυναίκα που σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτο ήταν πεθαμένη, ξαφνικά άρχισε να αναπνέει και να κινείται προκαλώντας τρόμο σε όσους βρίσκονταν γύρω της!

Τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι ήταν επισήμως "κλινικά νεκρή", αφού σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος υπέγραψε το αντίστοιχο δημόσιο έγγραφο, καθώς μια μέρα πριν είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της περιοχής σε σοβαρή κατάσταση εξαιτίας νευρολογικών παθήσεων.

"Ήταν συνδεδεμένη με μηχανήματα, τα οποία την κρατούσαν ζωντανή. Ξαφνικά έπαψαν να δείχνουν την πίεση του αίματος ή να δείχνουν τους παλμούς της καρδιάς. Σημάδι που πιστοποιούσε οτι η ασθενής απεβίωσε" δηλώνει ο γιατρός που την ανέλαβε το προηγούμενο βράδυ Miguel Anger Saavedra. Επιπλέον το ιατρικό προσωπικό που πλαισιώνει την ομάδα του κυρίου Saavedra είδε με τα μάτια του τη γυναίκα να χάνει τη μάχη με τη ζωή.

Το "σύνδρομο του Λαζάρου"

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τόσο σοβαρό γεγονός αφού έχουν καταγραφεί 39 ανάλογες περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο! Ο Michael Wilkinson, επέστρεψε στη ζωή. όπως ακριβώς ο Λάζαρος, μισή ώρα αφότου οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια του οτι είχε πεθάνει. Ο 24 χρονος νεαρός, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, "ήταν νεκρός εξαιτίας καρδιολογικής πάθησης".

Καθώς λοιπόν το προσωπικό φρόντιζε τις τελευταίες λεπτομέρειες, ανακάλυψαν το παλμό του που πιστοποιούσε οτι ήταν ζωντανός! Κατόπιν μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Preston Lanchasire, όπου επέζησε δυο ημέρες με τη βοήθεια μηχανημάτων.

Πηγή: pyles.tv

Σχόλια